Steam PUBG'de siyah ekran hatası

TÜPÇÜ FİKRET

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun oyun bittikten sonra lobiye dönüş (intialazing) ekranında oluyor.

Lobiye dönmek için 1.5-2 dakika bekliyorum ve bayağı can sıkıcı bir hal alıyor. Sorun bilgisayar veyahut oyun odaklı değil muhtemelen. Çünkü oyunu silip yükledim ve bütün sürücülerim güncel zaten.

Son iki güncellemeden sonra olmaya başladı.

Yabancı forumlarda VPN kullanarak çözen olmuş ama sırf PUBG için VPN kullanmak istemiyorum. Benden başka bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen var mı acaba?

1720816724342.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorun oyun bittikten sonra lobiye dönüş (intialazing) ekranında oluyor.

Lobiye dönmek için 1.5-2 dakika bekliyorum ve bayağı can sıkıcı bir hal alıyor. Sorun bilgisayar veyahut oyun odaklı değil muhtemelen. Çünkü oyunu silip yükledim ve bütün sürücülerim güncel zaten.

Son iki güncellemeden sonra olmaya başladı.

Yabancı forumlarda VPN kullanarak çözen olmuş ama sırf PUBG için VPN kullanmak istemiyorum. Benden başka bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen var mı acaba?

Eki Görüntüle 2250862

Ben bu PUBG hatalarından bıktığım için format atmıştım çözülmüştü fakat lobi hatası için backspace tuşu yeniliyor diye hatırlıyorum deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı