PUBG'de Temiz Bir Oyun Oynamak Mümkün mü?

Alican Cantütek

Hectopat
Yakın zaman önce yeni bir sistem topladım ve PUBG satın almayı düşünüyorum. Eski sistemim yetersiz olduğu için Tencent Emulatör üzerinden PUBG Mobile oynuyordum ve halen oynamaktayım.

Fakat hilelerden yılmış durumdayım; yükseğe zıplayan, speed hack açan, oto aim atan... Wall hack zaten normal bir şey, alıştık, wall olanlara "kızmıyoruz" bile artık heheheh. Kısaca oyun bataklığa batmış durumda, hileye dair ne isterseniz var.

Eğer PUBG Steam versiyonu da böyle ise almayacağım, tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleme:
Steam versiyonu daha temiz, fakat hilesiz değil. Mobil ücretsiz olduğu için önüne gelen hile açabiliyor maalesef.

Bu tarz oyunlarda hile çoğunlukla olur. PUBG oynamıyorum. Tercih etmiyorum. Amaç yok resmen oyunda. Fakat dediğiniz olay oyun yönetiminin tutumuna bağlı. Mesela CS:GO ilk çıktığı yıllarda biraz oynamıştım. Hile ta o zamandan bitirmişti oyunu. Yönetim o zaman bir el atmadı. Mesela RainbowSixSiege. Adamların hileye tahammülü yok. Rapor sistemi güzel işliyor. Bu yüzden çok hileye rastlayamazsınız. Kullananı kullandığına pişman ediyorlar çünkü. Eğer yönetim bilinçliyse engel olur. Fakat ben parama bakarım diyorsa oyundan keyif alamazsın.

Steam versiyonu daha temiz, fakat hilesiz değil. Mobil ücretsiz olduğu için önüne gelen hile açabiliyor maalesef.
Cevap için teşekkürler. Mobil versiyon için şunu rahatlıkla söyleyebilirim %90 hileye ölüyoruz. Sizce Pubg steam versiyonu için bu durum nedir?

Rainbow'
Ben de yeni bilgisayar topladım ve 15-20 saat PUBG oynadım. Hile yok sanırım, ancak çok iyi oynayanlar gelebiliyor. Genelde çoğu benim gibi spray atamıyor ama, arada iyiler de oluyor .
Rank sistemi yok mu?
Raimbow'u araştıracağım, sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…