PUBG'de Yatıp Beklemek Ne Zevk Veriyor?

Genelde son 5-6 kişi kala ben de öyle yapıyorum. Çünki alan daraldığı ve herkes de pusuda olduğu için arabayla gitmenin ve ordan oraya zıplamanın alemi yok çünki kamufle olup yere serilmiş oyuncular adamı anında indiriyor da ondan.

Amaç öldürmek değil kazanmak ve hayatta kalmak. Herkesin başarılı olduğu bir taktik vardır bu gerçek hayattada böyledir. Bir keskin nişancı elinde tüfek ile düşmana karşı taaruzda bulunmaz. Uygun bir noktaya yerleşip gerekirse günlerce bekler. Senin isyan ettiğin gibi bekleyen insanların üzerine doğrudan saldıranlar ve onları öldürenler olacaktır. Bu durumda da onlar benzer konuşmayı yapacak ve "Böyle agresif oynayarak ne zevk alıyorlar. Biraz sonra ölecek ve kazanamayacak" diyebilir. Bu şekilde oynamanın çeşitli nedenleri olabilir.
  1. Keskin nişancılığı seviyordur bundan zevk alıyor olabilir.
  2. Bilgisayarı çok iyi olmayabilir ve bu nedenle FPS'i düşüktür. Fazla hareketli sahnelerde FPS dropları yediğinden oynayamıyordur bu nedenle sakin kalıp oyunu bu şekilde oynamak istiyor olabilir.
  3. İlk 2 tanıma uyan bir takım arkadaşı vardır ve duruma ayak uydurmaya çalışıp takım oyunu yapıyor olabilir.
Bende yıllar önce 2.tanımda bahsettiğim durumu yaşayıp sonradan buna alıştığım için artık çoğu zaman 1.tanımda bahsettiğim durumu yaşıyorum ancak Squad girdiğimde takımda çoğunluk ne yönde oynarsa ona göre uyum sağlamak önemlidir.

Yani bence bu konu tartışmayı gerektiren bir konu değildir, bunu yazmamın tek nedeni "NEDEN?" soruna kendi bakış açımdan bir miktar ışık tutabilmek.

Burda hepiniz yanlış yorumlar yapıyorsunuz pusuculardan nefret ederim korkudan pusmakdan başka bişey bilmezler şöyle dalacaksın adamlara ki oyunda gelişesin geçen 18 adam öldürdüm alana gidicem adam yerde yatmış bekliyor öyle şey mi olur arkadaş.

Benim nefret ettiğim durum gram aimi olmayan bunun yanında beynini kullanmayı düşünmeyip sadece birisini öldüreyim de 1 kill almış olayim diyen yıkık bir insan tarafindan arkalanmam

''Yargıç'' da geldiğine göre dağılabiliriz. Baştan beri demek istiyoruz ki, kendinizi yıpratmayın. Böyle bir konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Tek yapabileceğiniz kendi oyununuzu oynamak. Sinirlenmek, sövmek, kafayı monitöre geçirmek gibi eylemlerin karşıdakine zerre etkisi olmadığı gibi sizi zarara sokar. Oyuna kendini yıpratmak için girenler buyursunlar, devam etsinler. Bol stresli günler dilerim.

Ben pusup bekleyerek zevk alıyorum, çok eğlenceli oluyor. Herkesin zevki farklı olabilir ve buna kimse karışamaz.

Herkesin savaştığı gün ben de savaşacağım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…