PUBGM editi nasıl olmuş?

ense0

Centipat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
realme 10 G99 8GB RAM 128GB internal storage+ 64GB Samsung microSD
Meslek
Öğrenci
Videoyu CapCut'tan yaptım, gameplay de benim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani açık konuşmak gerekirse öyle aşırı farkli bir edit degil hocam gayet siradan. Ekstra efektler ve değişik şarkılar deneyebilirsiniz.

(mod abiler klavye bozuldu yazim hatalari icin kusura bakmayin)

Açık konuşursam buna edit diyemem. Düz videoya sadece efekt koymuşsunuz. Başlangıç seviyesi diyebilirim.

Yani açık konuşmak gerekirse öyle aşırı farkli bir edit degil hocam gayet siradan. Ekstra efektler ve değişik şarkılar deneyebilirsiniz.

(mod abiler klavye bozuldu yazim hatalari icin kusura bakmayin)
İnanılmaz bir video değil sadece bir eksiği veya hatası olup olmadığını öğrenmek için sordum çünkü bu işte daha yeni sayılırım hatalarımı bilmek istiyorum.

Açık konuşursam buna edit diyemem. Düz videoya sadece efekt koymuşsunuz. Başlangıç seviyesi diyebilirim.
Hocam ben aslında 10 üzerinden kaç puan verirsiniz yazdım başlığa ama mod arkadaşlar edit olarak yazmış.

İnanılmaz bir video değil sadece bir eksiği veya hatası olup olmadığını öğrenmek için sordum çünkü bu işte daha yeni sayılırım hatalarımı bilmek istiyorum.

Hocam ben aslında 10 üzerinden kaç puan verirsiniz yazdım başlığa ama mod arkadaşlar edit olarak yazmış.
4 hakaret algılama daha çok yolu var.

Puan verirsem 10 üzerinden 4 derim ama bu canınızı sıkmasın. Herhangi birisinin puan vermesi önemli değil. Zamanla daha çok gelişeceksiniz :).

4 hakaret algılama daha çok yolu var
Hocam 0 bile verseniz hakaret olarak görmem ne de olsa bir eleştiri zaten gerçekleri duymak için fikrinizi soruyorum yoksa kendime sorsam dünyanın en iyi videosu derim :D

Puan verirsem 10 üzerinden 4 derim ama bu canınızı sıkmasın. Herhangi birisinin puan vermesi önemli değil. Zamanla daha çok gelişeceksiniz :).
Daha yeni sayılırım bu işte tabi ki daha çok yolum var ama eksiklerimi bilmeden devam edersem ilerde aynı yerde sayarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı