T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 13 Temmuz 2023 #1 Uzun zamandır girmiyordum. Ateş tuşuna bastığımda dürbün açılmıyor. Nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2023 #2 Teurastaja. dedi: Uzun zamandır girmiyordum. Ateş tuşuna bastığımda dürbün açılmıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Teurastaja. dedi: Uzun zamandır girmiyordum. Ateş tuşuna bastığımda dürbün açılmıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Back To Black Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 110 13 Temmuz 2023 #3 sanırım sadece cod mobilde vardı yada ben yanlış biliyorum