HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Merhabalar biliyorsunuz ki Steam'e kış indirimi geldi. Bu indirimin ilk günlerinde PUBG indirime girmedi. Sizce PUBG indirime girer mi? Çok almak istiyorum.
Merhabalar biliyorsunuz ki Steam'e kış indirimi geldi. Bu indirimin ilk günlerinde PUBG indirime girmedi. Sizce PUBG indirime girer mi? Çok almak istiyorum.
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 25 Aralık 2020 #2 Muhtemelen girer. Daha önceden girdiği oldu.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #3 Bir ara bedava oldu hatırlamıyorum ama fiyatı düşer ne zaman düşer bilmiyorum ama bence yakın zamanda düşer.
Bir ara bedava oldu hatırlamıyorum ama fiyatı düşer ne zaman düşer bilmiyorum ama bence yakın zamanda düşer.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 iyimisinDAYI dedi: Bir ara bedava oldu hatırlamıyorum ama fiyatı düşer ne zaman düşer bilmiyorum ama bence yakın zamanda düşer. Genişletmek için tıkla... PUBG'nin bedava olması imkansız.
iyimisinDAYI dedi: Bir ara bedava oldu hatırlamıyorum ama fiyatı düşer ne zaman düşer bilmiyorum ama bence yakın zamanda düşer. Genişletmek için tıkla... PUBG'nin bedava olması imkansız.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #5 Salsa dedi: PUBG'nin bedava olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Bir ara 3 4 gün boyunca bedava olmuştu.
Salsa dedi: PUBG'nin bedava olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Bir ara 3 4 gün boyunca bedava olmuştu.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 3 25 Aralık 2020 #6 PC'de olmadı bedava diye biliyorum.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #7 Salsa dedi: PUBG'nin bedava olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Bir ara oldu.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #8 HalePlace dedi: Bir ara 3 4 gün boyunca bedava olmuştu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduysa demek ki oyunun hileden geçilmemesi lazım.
HalePlace dedi: Bir ara 3 4 gün boyunca bedava olmuştu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduysa demek ki oyunun hileden geçilmemesi lazım.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #9 Salsa dedi: Öyle bir şey olduysa demek ki oyunun hileden geçilmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te mi ne bedava oldu hatta arkadaşım bedava indirdi.
Salsa dedi: Öyle bir şey olduysa demek ki oyunun hileden geçilmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te mi ne bedava oldu hatta arkadaşım bedava indirdi.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.188 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #10 Salsa dedi: Öyle bir şey olduysa demek ki oyunun hileden geçilmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Kalıcı bedava değildi 3-4 gün oynanabilir olmuştu sadece sonra gitti.
Salsa dedi: Öyle bir şey olduysa demek ki oyunun hileden geçilmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Kalıcı bedava değildi 3-4 gün oynanabilir olmuştu sadece sonra gitti.