PUBG'nin Ömrü Ne Kadar?

Senin o oyundan ne zaman sıkıldığına bağlıdır o oyunun ömrü. Sonuçta kitlesi çok olmasa da deliler gibi oynanan tonlarca oyun var. Belki sen 200 saatte sıkılırsın ben 300 , başka biri çıkar 3 saatte sıkılır. Özneldir anlayacağın.

Kitlesi büyük, daha uzun yıllar oynanır. Almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Aynısı H1Z1'e oldu çok büyük kitlesi vardı ama oyun bir anda söndü muhtemel buda aynısı olacak rakip bir oyun çıkacak ve bu sönecek yakında Call of duty çıkıcak tahtını sallayabilir.

@CrewPung H1Z1 kötü ve bakımsız bir oyundu. İlk zamanlar oynayanlardanım. Çok fazla hata ve sorunu olmasına karşın şirket; zaten alıp oynayan var kafasındaydı ve oyunla hiç ilgilenmiyorlardı. PUBG için aynısı geçerli değil. Rakipleri fazla ve kuvvetli olduğundan iyi ya da kötü, kendine katmaya devam ediyor. Sadık kitlesi büyük ve zevkli bir oyun, kolay kolay bir oyunun karşısında bitecek cinsten değil. Sürekli ''PUBG bitti'' söylemleri o yüzden komik oluyor, uzun zamandır aynı muhabbet.

Benim gibi tek tabanca bir insansan pek keyif almazsın bence, arkadaşlarla daha zevkli olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…