ShitShotTR Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 351 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bir ara gemi gelecek dediler oyuna. Galiba şimdi bir güncelleme gelmiş, ya da gelecek. Bu güncelleme kaç GB? Garanti boş bir güncelleme.
Arkadaşlar bir ara gemi gelecek dediler oyuna. Galiba şimdi bir güncelleme gelmiş, ya da gelecek. Bu güncelleme kaç GB? Garanti boş bir güncelleme.
Çözüm Lady Hellbender 17 Eylül 2020 Son güncelleme: 8.3 Güncelleme notu ise şurada, pek boş güncelleme gibi gelmedi bana. Kaynak: Güncelleme 8.3 – Güncelleme Notları
Son güncelleme: 8.3 Güncelleme notu ise şurada, pek boş güncelleme gibi gelmedi bana. Kaynak: Güncelleme 8.3 – Güncelleme Notları
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 17 Eylül 2020 #2 Son güncelleme: 8.3 Güncelleme notu ise şurada, pek boş güncelleme gibi gelmedi bana. Kaynak: Güncelleme 8.3 – Güncelleme Notları Artı 0 Eksi Çözüm
Son güncelleme: 8.3 Güncelleme notu ise şurada, pek boş güncelleme gibi gelmedi bana. Kaynak: Güncelleme 8.3 – Güncelleme Notları
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 17 Eylül 2020 #3 12 GB güncelleme geldi bugün, zaten oynamıyorum. Oyunu komple sileceğim sanırım. Alan ve internet israfı. Artı 0 Eksi
12 GB güncelleme geldi bugün, zaten oynamıyorum. Oyunu komple sileceğim sanırım. Alan ve internet israfı.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #4 UBerk dedi: 12 GB güncelleme geldi bugün, zaten oynamıyorum. Oyunu komple sileceğim sanırım. Alan ve internet israfı. Genişletmek için tıkla... Bana versene oyunu . Artı 0 Eksi
UBerk dedi: 12 GB güncelleme geldi bugün, zaten oynamıyorum. Oyunu komple sileceğim sanırım. Alan ve internet israfı. Genişletmek için tıkla... Bana versene oyunu .