PUBG'yi bir tek ben mi sevmiyorum?

Ben de sevmiyorum. Konsept guzel ama 45 dakika oyun oynuyorsun 25 dakika item toplamakla, 15 dakika A noktasindan B noktasina gitmekle geciyor.

CS:GO daha taktiksel, onda da combat cok hizli olup bitiyor ama takim oyununa daha elverisli.

Ama benim favorim Overwatch FPS konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al benden de o kadar, kaset gibi hep başa sarıyor. Uçaktan atla, adam vur veya vurul, maçtan çık, tekrar bağlan, tekrar vur veya vurul, maçtan çık... ve sürekli böyle kısır döngü halinde gidiyor. Anlamsızca bir oyun fazla büyütmüşler bu oyunu da... Tamam bizim oynadıklarımız da pek farklı bir döngüde değil ama nedense bu oyun ayrı bir can sıkıcı geliyor.

Bence burda CS:GO ile PUBG'yi karşılaştırmak yanlış olur çünkü birinin amacı zaten etraftan silah bulup gezip dolaşıp adam bulmak. Bu birazda oyunlardan ne beklediğimize bağlı mesela ben iyi oynadığımı düşündüğüm için PUBG'yi severek oynuyorum. Aynı zevki Witcher serisinde bulamadım bende arkadaşlarım önermişti çok güzel efsane oyun diye ama dediğim gibi oyundan ne beklediğine bağlı birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…