PUBG'yi bir tek ben mi sevmiyorum?

Ben de sevmiyorum, Rainbow Six Siege falan guzel. Battle Royale bitti artik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayılıyorum vallahi ancak arkadaşlarla girince sarıyor. 'Ordan mermi geliyor' 'arkada bir squad koşuyor beyler' 'bir body yedi canı az az' falan aksiyonlu geçiyor. Ayrıca simulasyon türünde her türlü oyun benim için ilgi çekici oluyor.

Ekleme: He şu da var güvenli alanı karşı rakibe verince üstüne de 'Air drop'u rakibe verince çıldırmamak elde değil. Kesinlikle azımsanmayacak düzeyde şans faktörü var.

Fortnite daha eğlenceli geliyor bana PUBG'de öyle aksiyon yok ki Full aimle alakalı oyun ama Fortnite'de aimin kötü olsa bile buildin iyi olunca adamı en sonunda öldürebiliyorsun. Ayrıca Fortnite biraz daha çizgi filmlere benzediği için ve bir anime sever olarak çok hoşuma gidiyor

Eskiden bende sevmiyordum. Bir şans verip satın aldım ve fikrimi değiştirdim. Ne zaman vücudumdaki adrenalin miktarını yükseltmek istesem girip bir kaç el oynarım. Oyunda kutu satarak kendi parasının 2 katını çıkarmış biri olarak söylüyorum.

Bana göre leş oyun , 30 dk loot yap gelsin biri vursun seni hoop başa sar. Başlarım öyle oyuna. (1 kez bile oynamadım)

Herkes Pabci Pabci diyip duruyor. Açıkcası arkadaşımda yok oyun benlik değil. Klasik mantık: Uçaktan atla, Loot toplamaya çalış, Sonra öl yada öldür falan filan...

PUBG de sevmiyorum, CS:GO da sevmiyorum, LOL de sevmiyorum, Zula da sevmiyorum. Fortnite'i deneyebilirim belki

Birkaç tane sevdiğim oyun var. Belki garip olacak ama...
  1. Euro Truck Simulator 2 (Çevrimiçi Modu, 3. parti yazılım gerekir)
  2. Train Simulator
  3. London Underground Simulator
  4. Bus Simulator
  5. Outlast
  6. Slender: The Arrival
Düzenleme: GTA 5'i de seviyorum ama ekran kartı sıkıntısından dolayı oynayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…