H Hasan Aslivar Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 661 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #1 Ben internet Cafe'de PUBG aldım ama hesap kendi hesabım bu aygıt için falan diyor da ben yeni sistem aldım evde giriş yapmadım giriş yapınca bir sorun olur mu? Tekrar almaya gerek kalmaz değil mi internet Cafe'ye özel değil yani. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2021
Ben internet Cafe'de PUBG aldım ama hesap kendi hesabım bu aygıt için falan diyor da ben yeni sistem aldım evde giriş yapmadım giriş yapınca bir sorun olur mu? Tekrar almaya gerek kalmaz değil mi internet Cafe'ye özel değil yani.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Ağustos 2021 #2 Nasıl yani? İnternet kafedeki bilgisayar ile Steam'den mi aldınız PUBG'yi?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 Kendi ana hesabınızdan aldıysanız sıkıntı yok. Evde kendi Steam hesabınızdan giriş yaparak oynayabilirsiniz.
Kendi ana hesabınızdan aldıysanız sıkıntı yok. Evde kendi Steam hesabınızdan giriş yaparak oynayabilirsiniz.
H Hasan Aslivar Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 661 Çözümler 2 25 Ağustos 2021 #4 mor ekmek dedi: Nasıl yani? İnternet kafedeki bilgisayar ile Steam'den mi aldınız PUBG'yi? Genişletmek için tıkla... Evet ama hesap benim. Sıradan Varlık dedi: Kendi ana hesabınızdan aldıysanız sıkıntı yok. Evde kendi Steam hesabınızdan giriş yaparak oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu arada botlar kalktimi oyundan.
mor ekmek dedi: Nasıl yani? İnternet kafedeki bilgisayar ile Steam'den mi aldınız PUBG'yi? Genişletmek için tıkla... Evet ama hesap benim. Sıradan Varlık dedi: Kendi ana hesabınızdan aldıysanız sıkıntı yok. Evde kendi Steam hesabınızdan giriş yaparak oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu arada botlar kalktimi oyundan.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Hasan Aslivar dedi: Bu arada botlar kalktimi oyundan. Genişletmek için tıkla... PUBG'den söz ediyorsanız oyuna girmişliğim bile yoktur
Hasan Aslivar dedi: Bu arada botlar kalktimi oyundan. Genişletmek için tıkla... PUBG'den söz ediyorsanız oyuna girmişliğim bile yoktur
Bingwawa Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Hasan Aslivar dedi: Evet ama hesap benim. Bu arada botlar kalktimi oyundan. Genişletmek için tıkla... Dereceli girerseniz botlar gelmiyor.
Hasan Aslivar dedi: Evet ama hesap benim. Bu arada botlar kalktimi oyundan. Genişletmek için tıkla... Dereceli girerseniz botlar gelmiyor.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Ağustos 2021 #7 Hasan Aslivar dedi: Evet ama hesap benim. Bu arada botlar kalktimi oyundan. Genişletmek için tıkla... Sizin hesabınız ise evde de oynayabilirsiniz.
Hasan Aslivar dedi: Evet ama hesap benim. Bu arada botlar kalktimi oyundan. Genişletmek için tıkla... Sizin hesabınız ise evde de oynayabilirsiniz.