Pubiza mağduriyeti

hasanhasanov4

Hectopat
Daha fazla  
Pubiza sitesini 1 yıl önce görmüştüm ilk kullanmaya başladım 100-500-1K try falan cekiyordum sonra birakmistim. Bu yil yeniden Pubiza sistemini kullanmaya basladim baya bir bakiye birikti, 7K TRY var bakiyemde. Her hafta para cekme isteginde buludugum halde ne destek taleplerine cevap veriliyor ne de para gonderiliyor oysa ki sitelerinde para otomatik cuma gunleri gonderilir yaziyor. Küçük kazandiginiz parayi gonderiyorlar, rakam büyüdükce paranizi gondermiyorlar ve destek talepine de bakmiyorlar. Bir de site kendine 15 yıldır güvenle çalışıyoruz diyor, yazıklar olsun bu siteyi kullanmayın kullandırtmayın.

Kanıtlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubiza sitesini 1 yıl önce görmüştüm ilk kullanmaya başladım 100-500-1k try falan cekiyordum sonra birakmistim. Bu yil yeniden pubiza sistemini kullanmaya başladım bayağı bir bakiye birikti, 7K try var bakiyemde. Her hafta para cekme isteginde buludugum halde ne destek taleplerine cevap veriliyor ne de para gonderiliyor oysaki sitelerinde para otomatik cuma gunleri gonderilir yaziyor. Küçük kazandiginiz parayi gonderiyorlar, rakam büyüdükce paranizi gondermiyorlar ve destek talepine de bakmiyorlar. Bir de site kendine 15 yıldır güvenle çalışıyoruz diyor, yazıklar olsun bu siteyi kullanmayın kullandırtmayın.

Kanıtlar.

Küçük küçük çekme talepleri mi verdiniz yoksa hepsi tüm tutarı çekmek istediğiniz talepler mi 1000 try çekim talebi verin belki kabul ederler.

Küçük küçük çekme talepleri mi verdiniz yoksa hepsi tüm tutarı çekmek istediğiniz talepler mi 1000 try çekim talebi verin belki kabul ederler.
küçük küçük vermek olmuyor sadece toplam çeke biliyorum eskiden 1K try cekmistim ilk haftada 800 sonra 200 try simdi ise 6K dan beri cekmeye calisiyorum 8K oldu bakiye hala haber yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı