berkell Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 24 7 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar oyun yüklemek istediğimde internal error 0x06 diye bir hata veriyor. Çözümüne baktığımda public dosyası gerektiriyor ama benim bilgisayarımda o tür bir dosya gözükmüyor geri nasıl yüklenir bilginiz var mı?
Arkadaşlar oyun yüklemek istediğimde internal error 0x06 diye bir hata veriyor. Çözümüne baktığımda public dosyası gerektiriyor ama benim bilgisayarımda o tür bir dosya gözükmüyor geri nasıl yüklenir bilginiz var mı?
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 941 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 7 Temmuz 2025 #2 Windows güncellemeleri ile kurar, eğer kurmazsa Windows 10 olsaydı tool atardımda Windows 11'de bilmiyorum çalışan bir tool. Çözüldü: Streamer Life Simulator 2'de Internal error 0x06 hatası şöyle bir konu buldum belki işinizi görür
Windows güncellemeleri ile kurar, eğer kurmazsa Windows 10 olsaydı tool atardımda Windows 11'de bilmiyorum çalışan bir tool. Çözüldü: Streamer Life Simulator 2'de Internal error 0x06 hatası şöyle bir konu buldum belki işinizi görür