Merhaba arkadaşlar. Ben içimi dökmek istediğimden dolayı açtım bu konuyu. Arkadaşlarım PS4 kullanıcısıydı ve bir sitede PS5 çıktı yaşadığım ülkede güney tarafında. Altta tüm detayları vereceğim. Şimdi ben yeni PS4 aldım 2. el, her şey iyi, tamam. Ama arkadaşlarım artık PS5 konuşmaya başladı ve her konuştuklarında kalbim bıçaklanıyor. Oyun oynamayı seven biriyim ama ana hobim değil normalde. Sadece onlar kartal olacakken ben kanarya kalmayayım diye düşünüyordum. Onların oyunları da var zaten. PS5'te paşalar gibi oynayacaklar, ben ise kötü grafiklerle PS4'te kalacağım, üstüne yeni aldım. Şimdi gelelim o bahsettiğim siteye. Ben kuzey Kıbrıs'ta yaşıyorum. Az çok bilen vardır ülkenin güney tarafını ve konumuz orası. Şimdi güney Kıbrıs'ta public isimli sitede bir PS5 paylaşımı açıldı ön sipariş olarak.
Siteyi görüyorsunuz arkadaşlar, ekledim ve işte 499 dolar olarak satışta. Kuzey tarafına geçerken kargo ile getirdikleri için vergiyi biz mi ödüyoruz yoksa onlar mı ödüyor bir fikrim yok ama arkadaşlarım buradan alacağını söylüyor. Sizce vergiyi biz mi ödüyoruz bilen varsa? Yurt dışından PlayStation getirmek gibi düşünün bunu. Sizce boşuna mı hayal kırıklığı yaşıyorum yoksa PS5 almak için 4'ü satmalı mıyım? Vergi olayını tam açıklarsanız sevinirim ve boşuna iç döküp dökmediğimi de söylerseniz. Takıntı yaptım çünkü. İyi forumlar dilerim herkese.
Eki Görüntüle 706845