payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 İlk defa puff deneyeceğim, tavsiyelerinize açığım.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 8 Aralık 2024 #2 Ejder meyvesi ve peach ice kullandım. İkisini de öneririm. Ejder meyvesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Peach ice ise ferah bir içim sunuyor.
Ejder meyvesi ve peach ice kullandım. İkisini de öneririm. Ejder meyvesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Peach ice ise ferah bir içim sunuyor.
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Blacksidemre dedi: Ejder meyvesi ve peach ice kullandım. İkisini de öneririm. Ejder meyvesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Peach ice ise ferah bir içim sunuyor. Genişletmek için tıkla... Ortalama fiyatı nedir?
Blacksidemre dedi: Ejder meyvesi ve peach ice kullandım. İkisini de öneririm. Ejder meyvesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Peach ice ise ferah bir içim sunuyor. Genişletmek için tıkla... Ortalama fiyatı nedir?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 8 Aralık 2024 #4 payelm dedi: Ortalama fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... 850'ye almıştım ben.
AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 11 Aralık 2024 #5 Blacksidemre dedi: 850'ye almıştım ben. Genişletmek için tıkla... 20k mı hocam
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 11 Aralık 2024 #6 Meolo dedi: 20k mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 11 Aralık 2024 #7 Blacksidemre dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim bir arkadaş toplu alımda 550'ye alıyor bende galiba alacağım. 20k'lıklarda çakmaya denk geldiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Blacksidemre dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim bir arkadaş toplu alımda 550'ye alıyor bende galiba alacağım. 20k'lıklarda çakmaya denk geldiniz mi?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 12 Aralık 2024 #8 Meolo dedi: Hocam bizim bir arkadaş toplu alımda 550'ye alıyor bende galiba alacağım. 20k'lıklarda çakmaya denk geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... 2 tane elime geçti benim. Çakma gelme ihtimali olabilir kesin bir şey demeyeyim. İki puff da ortalama 1 ay dayanmıştı. Emzik gibi ağızdan ayırmıyordum.
Meolo dedi: Hocam bizim bir arkadaş toplu alımda 550'ye alıyor bende galiba alacağım. 20k'lıklarda çakmaya denk geldiniz mi? Genişletmek için tıkla... 2 tane elime geçti benim. Çakma gelme ihtimali olabilir kesin bir şey demeyeyim. İki puff da ortalama 1 ay dayanmıştı. Emzik gibi ağızdan ayırmıyordum.
6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 12 Aralık 2024 #9 Ejder meyvesi gerçekten güzel deneyebilirsin. cherie dedi: Ejder meyvesi gerçekten güzel deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben çilek de denemiştim, loş tadı çok hoşuma gitmişti.
Ejder meyvesi gerçekten güzel deneyebilirsin. cherie dedi: Ejder meyvesi gerçekten güzel deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben çilek de denemiştim, loş tadı çok hoşuma gitmişti.