S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Puff bar almak istiyorum ilk deneyimim olacak. Nereden alınmalı ve nasıl bir aroma onerirsiniz?
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #2 Strasseux dedi: Puff bar almak istiyorum ilk deneyimim olacak. Nereden alınmalı ve nasıl bir aroma onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim eğer daha almadıysan sana Banana ice aromasını öneriyorum tüm aromalarını denedim ben banana ice kadar güzel bir aroma görmedim.
Strasseux dedi: Puff bar almak istiyorum ilk deneyimim olacak. Nereden alınmalı ve nasıl bir aroma onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim eğer daha almadıysan sana Banana ice aromasını öneriyorum tüm aromalarını denedim ben banana ice kadar güzel bir aroma görmedim.
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 ZOKAD dedi: Kardeşim eğer daha almadıysan sana banana ice aromasını öneriyorum tüm aromalarını denedim ben banana ice kadar güzel bir aroma görmedim. Genişletmek için tıkla... Aldım ama daha alırım.
ZOKAD dedi: Kardeşim eğer daha almadıysan sana banana ice aromasını öneriyorum tüm aromalarını denedim ben banana ice kadar güzel bir aroma görmedim. Genişletmek için tıkla... Aldım ama daha alırım.
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #4 Strasseux dedi: Aldım ama daha alırım. Genişletmek için tıkla... Hangi aromadan aldın
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #5 ZOKAD dedi: Hangi aromadan aldın. Genişletmek için tıkla... Strawberry ice-cream çok da beğenmedim açıkçası.
ZOKAD dedi: Hangi aromadan aldın. Genişletmek için tıkla... Strawberry ice-cream çok da beğenmedim açıkçası.
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #6 Strasseux dedi: Strawberry ice-cream çok da beğenmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Nerden aldınız?
Strasseux dedi: Strawberry ice-cream çok da beğenmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Nerden aldınız?
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #7 ZOKAD dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Podturkey orijinal ürün siz nereden alıyorsunuz.
ZOKAD dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Podturkey orijinal ürün siz nereden alıyorsunuz.
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #8 Strasseux dedi: Podturkey orijinal ürün siz nereden alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben dükkanlardan alıyorum sitelerde fazla pahalı 1500 çekimliği 175e alıyorum genellikle
Strasseux dedi: Podturkey orijinal ürün siz nereden alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben dükkanlardan alıyorum sitelerde fazla pahalı 1500 çekimliği 175e alıyorum genellikle
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #9 ZOKAD dedi: Ben dükkanlardan alıyorum sitelerde fazla pahalı 1500 çekimliği 175e alıyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... Benim olduğum yerde yok ya.
ZOKAD dedi: Ben dükkanlardan alıyorum sitelerde fazla pahalı 1500 çekimliği 175e alıyorum genellikle. Genişletmek için tıkla... Benim olduğum yerde yok ya.
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #10 Strasseux dedi: Benim olduğum yerde yok ya. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde yasak oluduğu için çok normal çok az yerlerde var, bu ürünler yurtdışında 5 dolarlık ürünler burada yasak oluduğu için bu kadar pahalı
Strasseux dedi: Benim olduğum yerde yok ya. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde yasak oluduğu için çok normal çok az yerlerde var, bu ürünler yurtdışında 5 dolarlık ürünler burada yasak oluduğu için bu kadar pahalı