S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #11 ZOKAD dedi: Ülkemizde yasak oluduğu için çok normal çok az yerlerde var, bu ürünler yurt dışında 5 dolarlık ürünler burada yasak oluduğu için bu kadar pahalı Genişletmek için tıkla... Hocam adaletin olmadığı ülkede boyle seylerin yasak olmasi cok üzücü.
ZOKAD dedi: Ülkemizde yasak oluduğu için çok normal çok az yerlerde var, bu ürünler yurt dışında 5 dolarlık ürünler burada yasak oluduğu için bu kadar pahalı Genişletmek için tıkla... Hocam adaletin olmadığı ülkede boyle seylerin yasak olmasi cok üzücü.
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #12 Strasseux dedi: Hocam adaletin olmadığı ülkede boyle seylerin yasak olmasi cok üzücü. Genişletmek için tıkla... O kadar haklısınız ki diyecek birşey bulamadım yasaklamakta amaçları neyse
Strasseux dedi: Hocam adaletin olmadığı ülkede boyle seylerin yasak olmasi cok üzücü. Genişletmek için tıkla... O kadar haklısınız ki diyecek birşey bulamadım yasaklamakta amaçları neyse
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #13 ZOKAD dedi: O kadar haklısınız ki diyecek bir şey bulamadım yasaklamakta amaçları neyse. Genişletmek için tıkla... Sen al benim icin kargola bana ahahahah.
ZOKAD dedi: O kadar haklısınız ki diyecek bir şey bulamadım yasaklamakta amaçları neyse. Genişletmek için tıkla... Sen al benim icin kargola bana ahahahah.
ZOKAD Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #14 Strasseux dedi: Sen al benim icin kargola bana ahahahah. Genişletmek için tıkla... İisterseniz neden olmasın
Strasseux dedi: Sen al benim icin kargola bana ahahahah. Genişletmek için tıkla... İisterseniz neden olmasın
35savage Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #15 Strasseux dedi: Podturkey orijinal ürün siz nereden alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Podturkey alışverişinizde herhangi bir sorun yaşadınız mı? Aldığınız ürünü orijinal mi yolladılar güvenilirliğini bilmiyorum ona göre bende oradan alışveriş yapacağım.
Strasseux dedi: Podturkey orijinal ürün siz nereden alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Podturkey alışverişinizde herhangi bir sorun yaşadınız mı? Aldığınız ürünü orijinal mi yolladılar güvenilirliğini bilmiyorum ona göre bende oradan alışveriş yapacağım.