Puff barlarda alkol var mıdır?

Raven700

Decapat
Daha fazla  
Puff barlarda alkol var mıdır varsa da sarhoş eder mi?

Alkol yok nikotin var. Nikotin bağışıklılığınız azsa baş dönmesi gibi şeyler yapabilir fazla içerseniz.

Puff barlarda alkol var mıdır varsa da sarhoş eder mi?

Hocam bu pufflarda alkol yoktur ama bu pufflar sizi alkole de başlatır uyuşturucuya da. Allah tek bir akciğer vermiş bir de karaciğer. O akciğeri de karartıp karaciğer yapmayın değmez.

Hocam bu pufflarda alkol yoktur ama bu pufflar sizi alkole de başlatır uyuşturucuya da. Allah tek bir akciğer vermiş bir de karaciğer. O akciğeri de karartıp karaciğer yapmayın değmez.
Sağolasın. Benim kuzende vardı 9-10kere çektim içime. Gereksiz bişey zaten. Merak ettim alkollümü diye.

Yok diye biliyorum ama daha önce içmediyseniz veya uzun bir ara verdiyseniz güzel yapabilir. Ben 3 yıl aradan sonra bir sigara içtim vapura da binince dünya dönmeye başladı.

Hayır, alkol yok. Nikotin ve diğer kimyasallar bulunmakta.

Sağ olasın. Benim kuzende vardı 9-10kere çektim içime. Gereksiz bir şey zaten. Merak ettim alkollümü diye.

Hocam o 9-10 taneyi atabilirsiniz belki kalıcı etki yapmaz ama birkaç tane daha içerseniz bağımlı olabilirsiniz çok tehlikeli. Ayrıca kuzeninizin size içtirttiğini de içtiğini de söyleyin ailenize bir güzel dayak yesin eğer 18'den küçükse.

Yok diye biliyorum ama daha önce içmediyseniz veya uzun bir ara verdiyseniz güzel yapabilir. Ben 3 yıl aradan sonra bir sigara içtim vapura da binince dünya dönmeye başladı.

Hocam nefes alamayınca görürsünüz nasıl dönüyor dünya.

Elektronik sigaradan hiçbir şey olmuyor hocam yanlış bilgilendirnmeyin insanları 13 yıldır aktif kullanıcıyım cumartesi günü ciğer filmi çektirdim tertemiz ciğerlerim.

Elektronik sigaradan hiçbir şey olmuyor hocam yanlış bilgilendirnmeyin insanları 13 yıldır aktif kullanıcıyım cumartesi günü ciğer filmi çektirdim tertemiz ciğerlerim.

Hocam nikotinin zararlı olduğunu herkes biliyor da bir tek siz mi bilmiyorsunuz? Sizin ciğerler tertemiz diye o çocuk da lanet şeye başlasın mı yani? Nikotin zararsızdı da biz mi bilmiyoruz hocam. Kanser olma ihtimalinden tutun binlerce zararı var sigaranın. 13 yıldır "kullancısı" olup bir zarar görmediğinizi sanıyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz.

Sizde bir sıkıntı yok diye başkalarındada olmayacak diye bir şey mi var? Boşu boşuna bağımlı olmaya değmez en iyi ihtimalle paranız boşa gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…