Puff farklı likit doldurulur mu?

ZeusunOğlu

Picopat
Merhaba sigarayı bırakmak amacıyla yaklaşık 3 haftadır Vozol 6000 cool Mint kullanıyorum.

Bir tane daha puffa para vermek istemiyorum çünkü 500 lira al kullan at yapmak istemiyorum.

İnternette likit dolumlarını gördüm. Fakat cool Mint baymaya başladı. Pamuğu temizleyip farklı aromalı bir likit koysam kötü olur mu? Yoksa bir puff daha mı almalıyım.

(Kullanmanızı asla önermem. Temiz havayı soluyun. 21 yaşındayım küçük şehirden büyük şehre geçince arkadaş ortamı vs. sigaraya başladım. Ben de bu illetten kurtulmak için puff kullanıyorum)

Salt likit koyup kullanabilirisiniz.

Ancak likiti yakan asıl pamuk yanarsa pek geri dönüşün olmuyor.

Asıl pamuk sağlam neredeyse ilk günkü gibi.

Salt likit konusunda da farklı bir aroma koyduğum zaman kötü tat verir mi? Mesela biraz gezindim blue razz ice likiti koysam yine cool Mint tadı gelir mi?

(Cevap verdiğin için teşekkürler)

Asıl pamuk sağlam neredeyse ilk günkü gibi.

Salt likit konusunda da farklı bir aroma koyduğum zaman kötü tat verir mi? Mesela biraz gezindim blue razz ice likiti koysam yine cool Mint tadı gelir mi?

(Cevap verdiğin için teşekkürler)

Asıl pamuk değil de onu yakan metalin içindeki pamuğun yanmamış olması gerek.

Az çok cool Mint tadı gelecektir şu ankinin üzerine koyarsan.

Ayrıca düz tütüncülerde satılan likitler ile performansı güzel olmuyor ki zaten Puff'un içinde salt likit olacak şekilde geliyor size.

Ben bubble gum BC5000 Elf Bar içine karpuz koymuştum tat olarak gayet güzeldi. Ancak ben nikotinsiz koyduğumdan dolayı duman performansı olarak tatmin edici değildi.

Asıl pamuk değil de onu yakan metalin içindeki pamuğun yanmamış olması gerek.

Az çok cool Mint tadı gelecektir şu ankinin üzerine koyarsan.

Ayrıca düz tütüncülerde satılan likitler ile performansı güzel olmuyor ki zaten Puff'un içinde salt likit olacak şekilde geliyor size.

Ben bubble gum BC5000 Elf Bar içine karpuz koymuştum tat olarak gayet güzeldi. Ancak ben nikotinsiz koyduğumdan dolayı duman performansı olarak tatmin edici değildi.

Metalin içindeki pamuk yanmamış o konuda sıkıntı yok.

Muhtemelen salt likit alacağım.

Cevapladığın için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı