Puff içmek sorun teşkil eder mi?

• Konuyu başlatan 4ndre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 742

4ndre

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben daha öncesinde puff çekmiştim. Tadı çok güzel geldi kendime alsam ve içsem zararlı olur mu? Bağımlılık yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben daha öncesinde puff çekmiştim. Tadı çok güzel geldi kendime alsam ve içsem zararlı olur mu? Bağımlılık yapar mı?

Bir kerelikten bir şey olmaz merakını giderirsin ama devamlı içersen zararlı.

Benim de çevremde çok içen var. Bana sorarsanız sigaraya kıyasla daha iyidir hem kokusu olsun vs. Sigarayı bırakmak istersen puffa geç puff sigaraya göre daha kolay bırakılır. Puff içersen sigaradan miden bulanmayada başlar. Ama hiç bulaşmadıysan bence ikisini de elleme dostum.

Bir kerelikten bir şey olmaz diyenlşere bakma puff cihazların likiti yapılabilecek en ucuz şekilde efektör adı verilen maddeler ile yapılıyor ki bu onu sigaradan da daha zararlı yapıyor. İllaki elektronik sigara kullanacağım diyorsan Vaporesso gen Max gibi bir şey al ki hem aroma konusunda tatmin ol hem de sigaradan daha zararsız bir şey kullan.

Piyasada çok fazla Vozol nasty gibi marka puffların çakması oldukça fazla Vozol Vista ve nasty kullandım nasty sahte çıktı eğer almak istiyosanız almadan kutusundaki barkodu okutun bağımlılık konusuna gelince evet bağımlılık yapar ama normal sigara gibi değildir yanık tadı geldikten sonra bırakırsanız çok kolay kurtulabilirsiniz ama benim tavsiyem hiç içmemeniz tamamen para israfı ben içtiğime pişmanım.

Kesinlikle en az sigara kadar zararlı ve bağımlı edici. Böyle şeylere asla bulaşmayın, 1 kere bile denemeyin. Zaten bağımlılıklar o bir kerelik denemekle başlar. Sağlığınızı düşünüyorsanız lütfen işiniz olmasın böyle şeylerle. Son zamanlarda sağlığını zerre önemsemeyen gençlere özenmeyin. Benim 8.sınıfta bile sigara içen kişiler vardı. Ben 1 kere bile özenmedim böyle şeylere, hep uzak durdum. İyi ki de durmuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı