Shaved Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor?
5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Mayıs 2024 #2 Shaved dedi: Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor? Genişletmek için tıkla... İlk defa mı içtin?
Shaved dedi: Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor? Genişletmek için tıkla... İlk defa mı içtin?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 22 Mayıs 2024 #3 Shaved dedi: Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Aç karına içtiysen olabilir, veya o aromaya karşı alerjin vs gibi bir şey olabilir.
Shaved dedi: Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Aç karına içtiysen olabilir, veya o aromaya karşı alerjin vs gibi bir şey olabilir.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.375 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 Shaved dedi: Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Eğer sigaraya karşı vücudunuz tepki veriyorsa kesinlikle kullanmayın ve bırakmaya çalışın. Herkes tütün ürünlerine karşı aynı dayanıklılıkta değil. Puff için de aynısı geçerli sanırsam.
Shaved dedi: Strawbery milk aromalı Vozol star içtikten sonra ağır mide bulantısı ve kusma yaşadım neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Eğer sigaraya karşı vücudunuz tepki veriyorsa kesinlikle kullanmayın ve bırakmaya çalışın. Herkes tütün ürünlerine karşı aynı dayanıklılıkta değil. Puff için de aynısı geçerli sanırsam.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 İçme?
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.173 Makaleler 2 Çözümler 5 22 Mayıs 2024 #6 Vücudunuz aromadaki kimyasallar ile alerjik tepkimeye girmiş başka aromalarda da bunu yaşıyorsanız bir daha içmeyin.
Vücudunuz aromadaki kimyasallar ile alerjik tepkimeye girmiş başka aromalarda da bunu yaşıyorsanız bir daha içmeyin.
Shaved Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #7 530748 dedi: İlk defa mı içtin? Genişletmek için tıkla... Hayır önceden arkadaşlardan 2 3 fırt alıyordum dün yeni aldım bugünde ilk derste ağrı yaptı.
530748 dedi: İlk defa mı içtin? Genişletmek için tıkla... Hayır önceden arkadaşlardan 2 3 fırt alıyordum dün yeni aldım bugünde ilk derste ağrı yaptı.