Hakan_19 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 2 gün önce aldım evde kutuya kapalı bir şekilde koyuyorum ve kutuya koku yayıyor. Normal midir? Likit 96 da.
2 gün önce aldım evde kutuya kapalı bir şekilde koyuyorum ve kutuya koku yayıyor. Normal midir? Likit 96 da.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 Normal.
Hakan_19 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Bir de aga çektikten sonra üstten ve filtrenin olduğu yerden biraz duman atıyor bu da mi normal.
LorenzoMatterhorn dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Bir de aga çektikten sonra üstten ve filtrenin olduğu yerden biraz duman atıyor bu da mi normal.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 Hakan_19 dedi: Bir de aga çektikten sonra üstten ve filtrenin olduğu yerden biraz duman atıyor bu da mi normal. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğini normal her puffta oluyor zaten o.
Hakan_19 dedi: Bir de aga çektikten sonra üstten ve filtrenin olduğu yerden biraz duman atıyor bu da mi normal. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğini normal her puffta oluyor zaten o.