Eren.Duran Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #11 Elektronik Sigara Vip | Türkiye'nin En Güvenilir E-Sigara Sitesi Elektronik sigara modelleri, e-likit, salt likit, atomizer, kartuş, coil ekonomik fiyatlar aynı gün kargo kapıda ödeme. Smok Vaporesso Uwell www.elektroniksigaravip3.com.tr
Elektronik Sigara Vip | Türkiye'nin En Güvenilir E-Sigara Sitesi Elektronik sigara modelleri, e-likit, salt likit, atomizer, kartuş, coil ekonomik fiyatlar aynı gün kargo kapıda ödeme. Smok Vaporesso Uwell www.elektroniksigaravip3.com.tr
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #12 Eren.Duran dedi: Elektronik Sigara Vip | Türkiye'nin En Güvenilir E-Sigara Sitesi Elektronik sigara modelleri, e-likit, salt likit, atomizer, kartuş, coil ekonomik fiyatlar aynı gün kargo kapıda ödeme. Smok Vaporesso Uwell www.elektroniksigaravip3.com.tr Genişletmek için tıkla... Aradaığım şey bu değil ve bu bir sigara hocam.
Eren.Duran dedi: Elektronik Sigara Vip | Türkiye'nin En Güvenilir E-Sigara Sitesi Elektronik sigara modelleri, e-likit, salt likit, atomizer, kartuş, coil ekonomik fiyatlar aynı gün kargo kapıda ödeme. Smok Vaporesso Uwell www.elektroniksigaravip3.com.tr Genişletmek için tıkla... Aradaığım şey bu değil ve bu bir sigara hocam.
Eren.Duran Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #13 Hocam size demek istediğim emsallerine göre vitaminli sigara halide var (dumanlı) ancak dediğiniz dumansız halini bulamadım.
Hocam size demek istediğim emsallerine göre vitaminli sigara halide var (dumanlı) ancak dediğiniz dumansız halini bulamadım.
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #14 Eren.Duran dedi: Hocam size demek istediğim emsallerine göre vitaminli sigara halide var (dumanlı) ancak dediğiniz dumansız halini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam fakat dediğim gibi dumanın her türlüsü zarar olduğundan gerek yok ne yapalım her şey için teşekkürler.
Eren.Duran dedi: Hocam size demek istediğim emsallerine göre vitaminli sigara halide var (dumanlı) ancak dediğiniz dumansız halini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam fakat dediğim gibi dumanın her türlüsü zarar olduğundan gerek yok ne yapalım her şey için teşekkürler.