E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 21 Haziran 2023 #31 Site var mı sahte ürün almak istemiyorum.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 21 Haziran 2023 #32 @edgeedge genellikle tekel bayiiler, küçük esnaflar veya Facebook markette falan satış yapıyorlar, bi' kurcalayın derim.
@edgeedge genellikle tekel bayiiler, küçük esnaflar veya Facebook markette falan satış yapıyorlar, bi' kurcalayın derim.
E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 21 Haziran 2023 #33 JohnConstantine dedi: @edgeedge genellikle tekel bayiiler, küçük esnaflar veya Facebook markette falan satış yapıyorlar, bi' kurcalayın derim. Genişletmek için tıkla... İlçede yaşıyorum burada elden almam imkansız. O yüzden internetten araştırıyorum.
JohnConstantine dedi: @edgeedge genellikle tekel bayiiler, küçük esnaflar veya Facebook markette falan satış yapıyorlar, bi' kurcalayın derim. Genişletmek için tıkla... İlçede yaşıyorum burada elden almam imkansız. O yüzden internetten araştırıyorum.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 21 Haziran 2023 #34 @edgeedge o zaman özellikle doğu illerinde araştırın Facebook Market'ten, ve satıcıyla anlaşıp kargolatabilirsiniz kendinize.
@edgeedge o zaman özellikle doğu illerinde araştırın Facebook Market'ten, ve satıcıyla anlaşıp kargolatabilirsiniz kendinize.