yusufhosgiz15 Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Elf Bar 5000 veya waka almak istiyorum. Güvenilir siteler hangileri?
Mr. _Heisenberg Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 Buldunuz mu hocam?
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 3 Şubat 2025 #3 yusufhosgiz15 dedi: Elf Bar 5000 veya waka almak istiyorum. Güvenilir siteler hangileri? Genişletmek için tıkla... Hiç biri güvenli değil maalesef hepsi kolpa gibi birisinden likit aldım sahte çıktı.
yusufhosgiz15 dedi: Elf Bar 5000 veya waka almak istiyorum. Güvenilir siteler hangileri? Genişletmek için tıkla... Hiç biri güvenli değil maalesef hepsi kolpa gibi birisinden likit aldım sahte çıktı.
Mr. _Heisenberg Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 885108 dedi: Hiçbiri güvenli değil maalesef hepsi kolpa gibi birisinden likit aldım sahte çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam elden almak istedim. Gittim, hiçbir shopta yok. Yasaklandı falan diyorlar. Nereden bulacağız anlamadım.
885108 dedi: Hiçbiri güvenli değil maalesef hepsi kolpa gibi birisinden likit aldım sahte çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam elden almak istedim. Gittim, hiçbir shopta yok. Yasaklandı falan diyorlar. Nereden bulacağız anlamadım.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #5 Mr. _Heisenberg dedi: Hocam elden almak istedim. Gittim, hiçbir shopta yok. Yasaklandı falan diyorlar. Nereden bulacağız anlamadım. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da Eminönü dolu özelikle Doğubank tarafı.
Mr. _Heisenberg dedi: Hocam elden almak istedim. Gittim, hiçbir shopta yok. Yasaklandı falan diyorlar. Nereden bulacağız anlamadım. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da Eminönü dolu özelikle Doğubank tarafı.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 3 Şubat 2025 #6 Mr. _Heisenberg dedi: Hocam elden almak istedim. Gittim, hiçbir shopta yok. Yasaklandı falan diyorlar. Nereden bulacağız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sağlık bakanı böyle şeyleri yasaklıyor maalesef'ki kaçak alıyor millet.
Mr. _Heisenberg dedi: Hocam elden almak istedim. Gittim, hiçbir shopta yok. Yasaklandı falan diyorlar. Nereden bulacağız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sağlık bakanı böyle şeyleri yasaklıyor maalesef'ki kaçak alıyor millet.
Mr. _Heisenberg Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #7 Baboli111 dedi: İstanbul'da Eminönü dolu özelikle Doğubank tarafı. Genişletmek için tıkla... İstanbul'dayım birazdan yola gideceğim. Şansıma küseyim. Bunu yeni öğrendim
Baboli111 dedi: İstanbul'da Eminönü dolu özelikle Doğubank tarafı. Genişletmek için tıkla... İstanbul'dayım birazdan yola gideceğim. Şansıma küseyim. Bunu yeni öğrendim
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #8 Mr. _Heisenberg dedi: İstanbul'dayım birazdan yola gideceğim. Şansıma küseyim. Bunu yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... Aklına ne gelirse zaten Eminönü ve Karaköy de vardır. Aklında bulunsun.
Mr. _Heisenberg dedi: İstanbul'dayım birazdan yola gideceğim. Şansıma küseyim. Bunu yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... Aklına ne gelirse zaten Eminönü ve Karaköy de vardır. Aklında bulunsun.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #9 Sirkeci Han'inda dolu. Onun haricinde Telegram gruplarinda sorabilirsin elden alabilecegin dukkanlar oluyor. Genelde Fatih icerisinde zaten. Orayi geciyorsa bireysel saticilardir.
Sirkeci Han'inda dolu. Onun haricinde Telegram gruplarinda sorabilirsin elden alabilecegin dukkanlar oluyor. Genelde Fatih icerisinde zaten. Orayi geciyorsa bireysel saticilardir.
Yusuf Gülerr Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #10 6k 10klarda çok fazla sahte ürün var piyasada alacaksan dikkat et. Doğubank ya da belirli tabaccoshop ya da tekellerde satılıyor.
6k 10klarda çok fazla sahte ürün var piyasada alacaksan dikkat et. Doğubank ya da belirli tabaccoshop ya da tekellerde satılıyor.