Xylo Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz orijinal puff satan site var mı? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Herkese merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz orijinal puff satan site var mı? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.826 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 2 Ekim 2024 #2 Sitelerden alacaksan 200-300 TL daha pahalı oluyor. Nerede oturuyorsunuz?
Xylo Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 Furkan Borak dedi: Sitelerden alacaksan 200-300 TL daha pahalı oluyor. Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aydın da oturuyorum fakat merkezinde değil. Merkez de satan yerler var ama gitmesi aynı fiyata denk geliyor.
Furkan Borak dedi: Sitelerden alacaksan 200-300 TL daha pahalı oluyor. Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aydın da oturuyorum fakat merkezinde değil. Merkez de satan yerler var ama gitmesi aynı fiyata denk geliyor.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 Xylo dedi: Aydın da oturuyorum fakat merkezinde değil. Merkez de satan yerler var ama gitmesi aynı fiyata denk geliyor. Genişletmek için tıkla... İnternetteki fiyatıyla, merkeze gidip alıp gelmekle aynı fiyata geliyorsa, görüpte almam lazım demiyorsan, internetten almak daha mantıklı bu durumda.
Xylo dedi: Aydın da oturuyorum fakat merkezinde değil. Merkez de satan yerler var ama gitmesi aynı fiyata denk geliyor. Genişletmek için tıkla... İnternetteki fiyatıyla, merkeze gidip alıp gelmekle aynı fiyata geliyorsa, görüpte almam lazım demiyorsan, internetten almak daha mantıklı bu durumda.