HilmiBey Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Uzun zamandır puff bar satın almak istiyordum fakat satıcı sitelere güvenemiyordum. Şimdi bu siteyi gözüme kestirdim ve size soruyorum. ANASAYFA » Puff Sepeti-Puff Elektronik Sigara Likit Mağazası
Uzun zamandır puff bar satın almak istiyordum fakat satıcı sitelere güvenemiyordum. Şimdi bu siteyi gözüme kestirdim ve size soruyorum. ANASAYFA » Puff Sepeti-Puff Elektronik Sigara Likit Mağazası
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 2 Ekim 2023 #2 Buharistan ve Buharkeyf'ten alışveriş yaptım. Ben mod kullanıyorum size de hiç puffla muffla uğraşmamanızı tavsiye ederim. Bu iki site en azından dolandırıcı değildir.
Buharistan ve Buharkeyf'ten alışveriş yaptım. Ben mod kullanıyorum size de hiç puffla muffla uğraşmamanızı tavsiye ederim. Bu iki site en azından dolandırıcı değildir.
HilmiBey Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 Merak eden arkadaşlar için site güvenilirmiş siparişim 2 3 saat önce elime ulaştı.