Puff siteleri güvenli midir?

Disposable vapelerin hiçbiri internetten alınmaz. Çoğu e sigara malzememi tedarik ettiğim dumandiyarında bile o kadar uçuk ki disposable vape fiyatları. Telegram gruplarına veya yakınındaki tütüncülere bak derim. Tütüncülerde uçuk fiyat çekecektir ama sitelerden ucuz olacağı kesindir genelde.

Disposable vapelerin hiçbiri internetten alınmaz. Çoğu e sigara malzememi tedarik ettiğim dumandiyarında bile o kadar uçuk ki disposable vape fiyatları. Telegram gruplarına veya yakınındaki tütüncülere bak derim. Tütüncülerde uçuk fiyat çekecektir ama sitelerden ucuz olacağı kesindir genelde.

Ben dışarıdan alıyorum hocam zaten normalde ama bu siteler güvenilir mi onu merak etmistim, dısarıda daha ucuz zaten genelde 200-300TL

Ben dışarıdan alıyorum hocam zaten normalde ama bu siteler güvenilir mi onu merak etmistim, dısarıda daha ucuz zaten genelde 200-300TL

İlla siteden alacaksan dumandiyarı derim. 1200'e sattığı ürünleri 700'e bile bulmak oldukça kolay tabii.

Guvenılır mı? Birkaç arkadasıma aldıgımız yer uzak kalıyor ondan bunu dusunduk site isini.

7 8'i geçik kez alışveriş yapmışımdır sahibiyle de tanışığız zaten. Kapıda ödeme harici ödeme yöntemlerini bile silmişti bir ara. Ama gerçekten bu fiyata alınmaz yani. Yahu en basitinden bir xros alıp jvapersdan da likit alınsa 2 Vozol parası anca yapıyor. Vozol'lardaki likitlerin dandikliğini de düşününce...

SafBuhar.net’deki One Puff Man serisini dene. HepsiBurada ve trendyol da da bulabilirsin. Çok kaliteli ürünleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı