Puff vs E-sigara

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Puff veya elektronik sigara almak istiyorum hangisi daha ekonomik olur seneye vurduğumuzda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle aynı şey olmadıklarını bilmeniz gerekiyor. Elektronik sigara tamamen sigarayı simule etme odaklı çalışırken puff kendine has bir şekilde bunu yapar. En bariz fark aroma ve boğaz vurumudur Puff'ta aroma tavan seviyededir ve boğaz vurumu yoktur. Elektronik sigarada durum tam tersidir.

Eğer, likit ile, coil ile kartuş ile temizlemek ile uğraşmak istemiyorsanız puff en rahatı. Herhangi bir tütüncüden temin edebiliyor olmanız da çok rahatlık sağlıyor. Elektronik sigara her yerde bulunmuyor internetten almak da çok güvenilir olmuyor. Telegram gruplarında iyi satışı dönüyormuş diye de duymuştum.

Eğer puff kullanacaksanız kendimden örnek vereyim; ayda 2 tane Vozol Gear 10000 bana yetiyor. Tanesinin fiyatı da 500-600.

Elektronik sigara ise isterseniz kartuşlu ucuz bir ürün alıp her ay puff parası masraf edebilirsiniz (kartuşlara). Dilerseniz de tek seferde sağlam bir mod alıp sadece likite ve saracağınız tele pamuğa para verebilirsiniz. Bu da ayda 500 TL falan hatta likiti kendiniz yaparsanız neredeyse bedava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…