Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 6 Aralık 2022 #11 370655 dedi: İçinde nikotin illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Olmak zorunda değil. Nikotinli ve nikotinsiz seçenekleri mevcut.
370655 dedi: İçinde nikotin illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Olmak zorunda değil. Nikotinli ve nikotinsiz seçenekleri mevcut.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.817 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 6 Aralık 2022 #12 AnotherJourney dedi: Klasik bir laf vardır; oksijen harici çektiğin tüm dumanlar zararlıdır, diye. Puff da tabiki zararlı. Genişletmek için tıkla... Oksijende zararlı. Derin nefes alınca kafanız uyuşmuyor mu sonuçta.
AnotherJourney dedi: Klasik bir laf vardır; oksijen harici çektiğin tüm dumanlar zararlıdır, diye. Puff da tabiki zararlı. Genişletmek için tıkla... Oksijende zararlı. Derin nefes alınca kafanız uyuşmuyor mu sonuçta.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #13 Hocam arkadaş evime geldi odamda bile bayağı çok içti duman aniden kayboluyor ve kokusu çok güzeldi. Fakat sigaraya karşı bir insan olduğum için pek yanaşmadım ama...
Hocam arkadaş evime geldi odamda bile bayağı çok içti duman aniden kayboluyor ve kokusu çok güzeldi. Fakat sigaraya karşı bir insan olduğum için pek yanaşmadım ama...
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 6 Aralık 2022 #14 Shinya Kogami dedi: Olmak zorunda değil. Nikotinli ve nikotinsiz seçenekleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Gene de erkek adam nikotinli içer .
Shinya Kogami dedi: Olmak zorunda değil. Nikotinli ve nikotinsiz seçenekleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Gene de erkek adam nikotinli içer .
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.273 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2022 #15 Heiwa9 dedi: Hocam ben arkadaşım nikotin yok bunda dedi ona güvenerek çektim bir kere. Genişletmek için tıkla... Bende çok arkadaşımı sigaraya başlatıp otlandım bu bir taktik sen yeme
Heiwa9 dedi: Hocam ben arkadaşım nikotin yok bunda dedi ona güvenerek çektim bir kere. Genişletmek için tıkla... Bende çok arkadaşımı sigaraya başlatıp otlandım bu bir taktik sen yeme
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 6 Aralık 2022 #16 AhmetAk12 dedi: Bende çok arkadaşımı sigaraya başlatıp otlandım bu bir taktik sen yeme Genişletmek için tıkla... Çaktırma hoca çaktırma .
AhmetAk12 dedi: Bende çok arkadaşımı sigaraya başlatıp otlandım bu bir taktik sen yeme Genişletmek için tıkla... Çaktırma hoca çaktırma .