Hocam burda site paylaşmak yasak mı bi kuralı var mı acaba biliyormusunuz. Ona göre başka bir platformdan iletirimLikit için site önerisi alabilirim
Hocam burda site paylaşmak yasak mı bi kuralı var mı acaba biliyormusunuz. Ona göre başka bir platformdan iletirimLikit için site önerisi alabilirim
Hocam burada site paylaşmak yasak mı bir kuralı var mı acaba biliyor musunuz? Ona göre başka bir platformdan iletirim
Kral 1 fırttan bir şey olmaz diyorsun 1 fırt daha çekiyim diyorsun sonra devamı geliyor bence bir daha ağzına sürme sonu bağımlılıkla bitiyor sana tavsiyem. (konu eskiymiş yeni sandım)1-2 fırttan bir şey olmazsa sorun yok, aklımda sigara içme gibi bir fikir de yok zaten.
Mobylabs diye bir site kullanıyordum. Dinner lady ve vampire vape ürünlerini kullandım. Benim daha çok fresh tatlarla aram vardı bunların da resmen sadece fresh ürünleri vardı. Bu sitenin en sevdiğim yanı tüm ürünlerinin yurtdışından gelmesi, alerjen içermiyolar. Aslında burayı tercih etmemin nedeni ismini hatırlamadığım bi bileşeni içermediği içindi. Tüketilmesinin zararlı olabileceğini okumuştum ve ona sahip olmayan likitler ararken burayı bulmuştum.Yasak değil diye biliyorum çoğu kişi paylaşıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.