Pufflara hangi likit koyulmalı?

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Pufflara salt likit konulması gerektiğini biliyorum ama bunu alacağım yerden nasıl alabilirim? Kutusunda falan yazıyor mu? Veya değerlerinden anlayabilir miyim?

Pufflar kullan at cihazlardır, pamuğunun ve tellerinin ömrü var. Değişim yapmayın sürekli kullanacağınız bir cihaz istiyorsanız Pod-Mod cihazları araştırın.

Puff'lar tek kullanımlık doldurmaya çalışmayın.
Ayrıca sağlık açısından çok sıkıntılı.
Kullanacaksaniz elektronik sigara öneriyorum.

Pufflar kullan at cihazlardır, pamuğunun ve tellerinin ömrü var. Değişim yapmayın sürekli kullanacağınız bir cihaz istiyorsanız pod-mod cihazları araştırın.

Puffların kullan at olduğunu biliyorum ama kaliteli pod-modlar çok pahalı ve bunun yanında kaliteli puff cihazlar 2-3 tur kullanılabiliyor.

Puff'lar tek kullanımlık doldurmaya çalışmayın.
Ayrıca sağlık açısından çok sıkıntılı.
Kullanacaksaniz elektronik sigara öneriyorum.

Hem ucuz hem de kullanımı basit.

Hocam en kaliteli likiti alsanızda tad vermeyecektir eskisi gibi.

Daha önceden bir arkadaşın 2-3 kez yenilediği Vozol 6000 tadına bakmıştım. Vurumu ve tadı gayet iyiydi.

Puffların kullan at olduğunu biliyorum ama kaliteli pod-modlar çok pahalı ve bunun yanında kaliteli puff cihazlar 2-3 tur kullanılabiliyor.

Sağlıklı değil hocam. İlla kullanmak istiyorsanız birkaç yer var satan fakat satılan yerlerde yeteri kadar reflektör olmadığı için ve aromalar pg ile seyreltildiği için aynı tadı alamazsınız. Ayrıyeten reflektör sağlıksızdır puff cihaz kullanmayın.

Pufflar normal sigaradan bile çok zararlı. Puff kullanmayın.

Pufflara salt likit konulması gerektiğini biliyorum ama bunu alacağım yerden nasıl alabilirim? Kutusunda falan yazıyor mu? Veya değerlerinden anlayabilir miyim?

Arkadaşlar tavsiye vermek yerine soruma yanıt verebilir misiniz?

Yorum kasmaya çalışıp konu dışına çıkıyorsunuz. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak 50/50 36mg Salt Likit kullanabilirsin. Ama Puff serisi likit olsun.

Likit olarak değil ama kendiniz hazırlayacaksanız.

İlkeKimya‘dan SaltBase olarak 60/40 Carlo/Merck/Chemnovatic-S 9MG Base alıp

GoldenKimya’dan da %25 olacak şekilde aroma alın. Puff serisinden.

Matematik hesaplarını kendiniz yaparsınız.

75ML SaltBase ve 25ML aroma ile 100ML likit elde etmiş olursunuz. Yanlış bilmiyorsam Vozol pamuğun 25ML likit emer. 4 defa doldurursunuz. Vozol performansı beklemeyin. Tel ve pamuk ömrüne göredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…