Puff'taki tadı elektronik sigarada alamamak

Hocam bilgili gibisiniz o yüzden soruyorum bu likitleri hazırlarken küçük bir şırınga mı kullanmamız gerekiyor? 60ML'nin %1'i 0.6 ML yapıyor çünkü.

Hocam ayrıca bir soru sormak istiyorum. Ben 0 cihaz aldım. Kutu açılımını kendim yaptım. Jelatini söktüm içini açtım bildiğin 0 ürün. Kullanılmadığı bariz belliydi. Çünkü cihazın hiçbir yerinde iz bile yoktu. Cihaz Smok RPMC. Fakat göstergede bir şey dikkatimi çekti. Her 999 çekiş sonrası bir üsttteki katsayı 0.00 ise 999'dan sonra sonuna 1 rakam ekliyor 0.01 oluyor. Döngüyü gösteriyor. Fakat cihazı kullanmaya başladığımda bu döngü 0.31 deydi. Yani 3100 kere çekilmiş mantığında görünüyor. Ama cihazın 0 olduguna eminim. Ayrıca 20v şarj ile şarj ediyorum cihazın bataryası her 9-10 çekişte %1 düşüyor. Bu konu hakkında bilgin varsa yorum yapabilir misin?

Paketleme yapılmadan önce demo yapılıp test ediliyorlar diye biliyorum. Bu da kartuş benzeri bir aparatla teli ısıtıp ısıtmadığı ne kadar doğru ısıttığına bakılıp onay alınıp paketleniyor. Büyük ihtimalle paketleyen arkadaş puff sıfırlamayı unutmuş.

Öncelikle cihazın 1600mAh olduğunu unutmayalım bu zaten başlı başına bir etken. Pil tam şarj olduğunda şarjdan çekmeyin. Ben cihaz üstünden şarj ettiğim zaman şarj tamamen dolduktan 30 dakika sonra çekiyorum ve bu neredeyse 1.5 kat daha uzun kullanım sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…