Puff'un spora etkisi olur mu?

kokooorec

Hectopat
Spora başlayalı 1 hafta oluyor. Arkadaşımdan özenerek Elf Bar puff aldım spora etkisi olur mu?

Yaptığım spor da ağır bir spor değil. Hobi olarak düşünebilirsiniz, günde 30 dakika spor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciğerleri kötü etkiliyor ise, sporda da nefes yoluyla akciğerlerden başlayıp beyne giden oksijen ile birlikte vücutun performansı arasında bir ilişki var diye biliyorum, spor yaparken kasların oksijen ihtiyacı falan, bu yüzden etkileyebilir yanlış bilmiyorsam sanırım. Ama ne kadar sürede etkiler falan bilmiyorum veya ne kadar etkilediğini.

Spora başlayalı 1 hafta oluyor. Arkadaşımdan özenerek Elf Bar puff aldım spora etkisi olur mu?

Yaptığım spor da ağır bir spor değil. Hobi olarak düşünebilirsiniz, günde 30 dakika spor.

Türkiye'de satılan ( kaçak yolla ) pufflar kesinlikle hiçbir yönünden sağlıklı değil. Herhangi bir gözetimden geçmeyip direkt olarak satışa sunuluyor ve kullanılan gliserin vs ciğerleri zamanla su toplatıyor önermiyorum. İlla içeceksen orijinalini bulup içmeni veya hiç bulaşmamanı tercih ederim.

Set arasında sigara içen "abiler" bu konuyu görürse gülümser Şaka bir yana, spora bir etkisi olacağını sanmıyorum kısa-orta vadede. Ancak direkt likit tarzı bir şey çektiğin için normal tütün, nargile vb. içmekten çok daha zararlı olabileceğini düşünüyorum

Ben bir dönem bir spor hocasıyla çalıştım hem sigara hem de bu elektronik versiyonunu kullanıyordu ve adamda hiçbir sorun yok, ayrıca çoğu kişi hem spor yapıp hem de sigara içiyor. sağlıksız ama kaslara bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…