Puffun tadı yok

Dün puff aldım likit 100 şarj 50'de tadı az geliyor neden?

Çok fazla ısındığından dolayı olabilir belki yakmışsınızdır likit göstergesi doğru göstermiyordur içine farklı likit koyup deneyin yoksa geçmiş olsun.

Ucuz insan sağlığına zararlı kimyasallar, içmeyin.

Tütün konusunda insanların zevkine karışmayın isteyen istediğini içer sizin karışmaya hakkınız yok konuyu boş meşgul etmeyin.

Pamukta bir sorun olabilir. Sürekli bitirip bitirip likitini doldurduysanız arkadaşların dediği gibi yakmış olabilirsiniz. Bir de çakmalık orijinallik durumu da önemli.

Muhtemelen 2. el ütü basma almışsınızdır. Orijinal diye satıyorlar hep. Veya dumanı az geliyorsa bobininde arıza vardır.

Muhtemelen 2. el ütü basma almışsınızdır. Orijinal diye satıyorlar hep. Veya dumanı az geliyorsa bobininde arıza vardır.

Hocam 2.el olayı biraz yaş çünkü QR taramasında karşınıza çıkıyor ne zaman taratıldığı. Coil sorunlu olabilir ama ben likitin pamuğa yayılmasına da bağlıyorum coil içindeki likiti ısıttıysa az buhar normal.

Hocam 2.el olayı biraz yaş çünkü QR taramasında karşınıza çıkıyor ne zaman taratıldığı. Coil sorunlu olabilir ama ben likitin pamuğa yayılmasına da bağlıyorum coil içindeki likiti ısıttıysa az buhar normal.
Bir qr'ı birden çok kutuya basıyorlar, merdiven altı üretimin yaygın olduğu bir memlekette yaşıyoruz. Başıma geldi.

Aynı tadı uzun süreli kullanırsanız tat sağırlığı olabilir fakat siz cihazı yeni almışsınız. Arkadaşların dediği gibi coil veya pamukta sorun var gibi.

Aynı tadı uzun süreli kullanırsanız tat sağırlığı olabilir fakat siz cihazı yeni almışsınız. Arkadaşların dediği gibi coil veya pamukta sorun var gibi.

2. dolduruluymus likitin o yüzden tadı pek gelmiyormus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı