Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Temmuz 2018 #1 Ailecek seviyoruz hayvan beslemeyi
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #2 Serce mi o?
Siberman Megapat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #3 Allah nazarlardan saklasın. Şimdi buraya attın ama inşallah meteor falan çarpmaz. Nazar almasın
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 16 Temmuz 2018 #4 ProfTech dedi: Serce mi o? Genişletmek için tıkla... Tavşana benziyor ama emin olamadım . Bu gidişle eve MSI ejderiyası da alacaksın galiba @Jira .
ProfTech dedi: Serce mi o? Genişletmek için tıkla... Tavşana benziyor ama emin olamadım . Bu gidişle eve MSI ejderiyası da alacaksın galiba @Jira .
A ahmet8080 Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 252 16 Temmuz 2018 #5 Ben de evimde köpek beslemek istiyordum fakat ailem tüyüyle kim uğraşacak diye aldırmadılar
SezginUzn Hectopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 99 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #6 Bende bir dog sahiplenmek istiyorum fakat hangi cins alabilirim karar veremedim öneriniz var mıdır ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Temmuz 2018 #7 ahmet8080 dedi: Ben de evimde köpek beslemek istiyordum fakat ailem tüyüyle kim uğraşacak diye aldırmadılar Genişletmek için tıkla... Bahçeli evin faydaları 200749 dedi: Bu gidişle eve MSI ejderiyası da alacaksın galiba @Jira . Genişletmek için tıkla... Ejderha beslemek gibi bir fantezim yok. SezginUzn dedi: Bende bir dog sahiplenmek istiyorum fakat hangi cins alabilirim karar veremedim öneriniz var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Golden, Labrador olabilir. Daha küçük ve şirin bir şey istiyorsan Beagle derim.
ahmet8080 dedi: Ben de evimde köpek beslemek istiyordum fakat ailem tüyüyle kim uğraşacak diye aldırmadılar Genişletmek için tıkla... Bahçeli evin faydaları 200749 dedi: Bu gidişle eve MSI ejderiyası da alacaksın galiba @Jira . Genişletmek için tıkla... Ejderha beslemek gibi bir fantezim yok. SezginUzn dedi: Bende bir dog sahiplenmek istiyorum fakat hangi cins alabilirim karar veremedim öneriniz var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Golden, Labrador olabilir. Daha küçük ve şirin bir şey istiyorsan Beagle derim.
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 973 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #8 Evde 5 kedimiz var ailecek dışarıda da beslediğimiz onlarca kedi var. Hayvan sevmeyen insandan hayır gelmez.
Evde 5 kedimiz var ailecek dışarıda da beslediğimiz onlarca kedi var. Hayvan sevmeyen insandan hayır gelmez.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Temmuz 2018 #9 JeaLeusy dedi: Evde 5 kedimiz var ailecek dışarıda da beslediğimiz onlarca kedi var. Hayvan sevmeyen insandan hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Evde bir de paşamız var Pasha ve Pozları
JeaLeusy dedi: Evde 5 kedimiz var ailecek dışarıda da beslediğimiz onlarca kedi var. Hayvan sevmeyen insandan hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Evde bir de paşamız var Pasha ve Pozları
SezginUzn Hectopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 99 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2018 #10 @Jira 1 kereliğine golden beslemiştim büyüyünce tam büyüyor beagle'dan başka önerebileceğin cins var mıdır ?
@Jira 1 kereliğine golden beslemiştim büyüyünce tam büyüyor beagle'dan başka önerebileceğin cins var mıdır ?