dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.726 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2024 #1 Brave'nin kendisini, AdGuard AdBlock ve uBlock Origin reklam engelleyicilerini puhutv algılıyor. Var mıdır başka öneriniz puhutv için?
Brave'nin kendisini, AdGuard AdBlock ve uBlock Origin reklam engelleyicilerini puhutv algılıyor. Var mıdır başka öneriniz puhutv için?
GilgaMash Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Malwarebytes denediniz mi?
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.726 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2024 #3 GilgaMash dedi: Malwarebytes denediniz mi? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin'de 2 adet filtre ayarladım özel çözüldü sorun.
GilgaMash dedi: Malwarebytes denediniz mi? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin'de 2 adet filtre ayarladım özel çözüldü sorun.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ekim 2024 #4 dixtuel dedi: uBlock Origin'de 2 adet filtre ayarladım özel çözüldü sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdünüz rica etsem anlatır mısınız?
dixtuel dedi: uBlock Origin'de 2 adet filtre ayarladım özel çözüldü sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdünüz rica etsem anlatır mısınız?