H hisaraktoprak Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 39 4 Aralık 2023 #11 aKuu dedi: Yok ben ürünün elime ulaşma süresini sordum. İlk okurken 5 dakika deyince bir afalladım Genişletmek için tıkla... Pardon ben motokuryeyim dediğim için acaba uzun süre motor kullanımında kullanıcı deneyimimi sordun sandım. Kütahya için 3 günde ulaştı elime Trendyol'dan aldım.
aKuu dedi: Yok ben ürünün elime ulaşma süresini sordum. İlk okurken 5 dakika deyince bir afalladım Genişletmek için tıkla... Pardon ben motokuryeyim dediğim için acaba uzun süre motor kullanımında kullanıcı deneyimimi sordun sandım. Kütahya için 3 günde ulaştı elime Trendyol'dan aldım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Aralık 2023 #12 Pluxy01 dedi: Mont için bedava. Aynı markadan aldığım kargo pantolona 1200 TL verdim daha yeni. Memnun kalırsanız ben de alırım. Genişletmek için tıkla... Mont geldi gayet hoş, sıcak tutacağını da düşünüyorum. Kullanıp göreceğiz. Ama kalıpları bayağı büyükmüş. XL, XXL gibi oldu.
Pluxy01 dedi: Mont için bedava. Aynı markadan aldığım kargo pantolona 1200 TL verdim daha yeni. Memnun kalırsanız ben de alırım. Genişletmek için tıkla... Mont geldi gayet hoş, sıcak tutacağını da düşünüyorum. Kullanıp göreceğiz. Ama kalıpları bayağı büyükmüş. XL, XXL gibi oldu.