Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 1 Nisan 2022 #1 Pull And Bear Ayakkabı Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Daha önce Pull And Bear'den ayakkabı aldınız mı? Aldıysanız sorun yaşadınız mı?
Pull And Bear Ayakkabı Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Daha önce Pull And Bear'den ayakkabı aldınız mı? Aldıysanız sorun yaşadınız mı?
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.763 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #2 Ayakkabısını bilmiyorum ama kıyafetleri kaliteli bir markadır. Fotoğraftaki ayakkabı da gayet kaliteli gözüküyor.
Ayakkabısını bilmiyorum ama kıyafetleri kaliteli bir markadır. Fotoğraftaki ayakkabı da gayet kaliteli gözüküyor.
D DrLocaddress Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #3 Hemen patlayacak, yanları açılacak bir ayakkabı değildir ancak ünlü ayakkabı markalarındaki kaliteyi bulamazsın.
Hemen patlayacak, yanları açılacak bir ayakkabı değildir ancak ünlü ayakkabı markalarındaki kaliteyi bulamazsın.