A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Aralık 2024 #11 minarium dedi: Daha önce 2 farklı markadan aldım 30 derece topaklanma yaptı giyilmez hale geldi eskisi gibi açılmıyor ondan korkuyorum ve evet şişme mont. Genişletmek için tıkla... Hiç şişme giymedim o yüzden bilgim yok maalesef.
minarium dedi: Daha önce 2 farklı markadan aldım 30 derece topaklanma yaptı giyilmez hale geldi eskisi gibi açılmıyor ondan korkuyorum ve evet şişme mont. Genişletmek için tıkla... Hiç şişme giymedim o yüzden bilgim yok maalesef.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #12 İkisini de giydim Bershka daha iyi.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #13 Abdllh11 dedi: Hiç şişme giymedim o yüzden bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... eyw sağol genede Croxie dedi: İkisini de giydim Bershka daha iyi. Genişletmek için tıkla... neyi daha peki
Abdllh11 dedi: Hiç şişme giymedim o yüzden bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... eyw sağol genede Croxie dedi: İkisini de giydim Bershka daha iyi. Genişletmek için tıkla... neyi daha peki
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #14 minarium dedi: eyw sağol genede neyi daha peki Genişletmek için tıkla... Kumaş olarak Bershka daha güzel. Ayrıca montun üstündeki işlemeler çok şık.
minarium dedi: eyw sağol genede neyi daha peki Genişletmek için tıkla... Kumaş olarak Bershka daha güzel. Ayrıca montun üstündeki işlemeler çok şık.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #15 Croxie dedi: Kumaş olarak Bershka daha güzel. Ayrıca montun üstündeki işlemeler çok şık. Genişletmek için tıkla... Bershkanın kumaşı daha güzel geldi banada ama görünüş olarak pull bear daha şık gibi Croxie dedi: Kumaş olarak Bershka daha güzel. Ayrıca montun üstündeki işlemeler çok şık. Genişletmek için tıkla... yıkama durumunda topaklanma oldu mu ikisindede
Croxie dedi: Kumaş olarak Bershka daha güzel. Ayrıca montun üstündeki işlemeler çok şık. Genişletmek için tıkla... Bershkanın kumaşı daha güzel geldi banada ama görünüş olarak pull bear daha şık gibi Croxie dedi: Kumaş olarak Bershka daha güzel. Ayrıca montun üstündeki işlemeler çok şık. Genişletmek için tıkla... yıkama durumunda topaklanma oldu mu ikisindede
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #16 minarium dedi: Bershkanın kumaşı daha güzel geldi banada ama görünüş olarak pull bear daha şık gibi yıkama durumunda topaklanma oldu mu ikisindede Genişletmek için tıkla... Ben logosuz olduğu için Bershka'ya geçtim. Logo sevmiyorum montta. İkisi de topaklanma yapmadı.
minarium dedi: Bershkanın kumaşı daha güzel geldi banada ama görünüş olarak pull bear daha şık gibi yıkama durumunda topaklanma oldu mu ikisindede Genişletmek için tıkla... Ben logosuz olduğu için Bershka'ya geçtim. Logo sevmiyorum montta. İkisi de topaklanma yapmadı.
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #17 Croxie dedi: Ben logosuz olduğu için Bershka'ya geçtim. Logo sevmiyorum montta. İkisi de topaklanma yapmadı. Genişletmek için tıkla... eyw sağol
Croxie dedi: Ben logosuz olduğu için Bershka'ya geçtim. Logo sevmiyorum montta. İkisi de topaklanma yapmadı. Genişletmek için tıkla... eyw sağol