6 633034 Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 52 2 Mayıs 2024 #1 Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı.
Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.883 Çözümler 37 Yer 東京 2 Mayıs 2024 #2 633034 dedi: Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı. Genişletmek için tıkla... Sizin işleminiz dışında bir sıkıntıya sebep olunca genelde değişim sağlıyor firmalar.
633034 dedi: Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı. Genişletmek için tıkla... Sizin işleminiz dışında bir sıkıntıya sebep olunca genelde değişim sağlıyor firmalar.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Mayıs 2024 #3 İade almazlar muhtemelen. Yine de şansını deneyebilirsin. İyi bir yerde yaptır bir şey olmaz.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #4 633034 dedi: Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı. Genişletmek için tıkla... Pull and bear, zara ve bershka gibi yerlerden ayakkabı alınmaz bence. Tip olarak çok güzel fakat dayanıklılık konusunda aynı şeyler söylenmez.
633034 dedi: Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı. Genişletmek için tıkla... Pull and bear, zara ve bershka gibi yerlerden ayakkabı alınmaz bence. Tip olarak çok güzel fakat dayanıklılık konusunda aynı şeyler söylenmez.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.883 Çözümler 37 Yer 東京 2 Mayıs 2024 #5 arasmaras dedi: Sizin işleminiz dışında bir sıkıntıya sebep olunca değişim sağlıyor firmalar. Genişletmek için tıkla... Nike firmasında yapmışlardı. Başka firma yapar mı bilmiyorum.
arasmaras dedi: Sizin işleminiz dışında bir sıkıntıya sebep olunca değişim sağlıyor firmalar. Genişletmek için tıkla... Nike firmasında yapmışlardı. Başka firma yapar mı bilmiyorum.
violetkarta Zeptopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #6 Ben de aynı markadan almıştım ve ikisinin de yan tarafı açıldı. Yaptırdım kullanıyorum şekil olarak beğendiğim için. İadeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.
Ben de aynı markadan almıştım ve ikisinin de yan tarafı açıldı. Yaptırdım kullanıyorum şekil olarak beğendiğim için. İadeyi kabul edeceklerini sanmıyorum.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #7 artikkulanmiyorum dedi: Pull and bear, zara ve bershka gibi yerlerden ayakkabı alınmaz bence. Tip olarak çok güzel fakat dayanıklılık konusunda aynı şeyler söylenmez. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
artikkulanmiyorum dedi: Pull and bear, zara ve bershka gibi yerlerden ayakkabı alınmaz bence. Tip olarak çok güzel fakat dayanıklılık konusunda aynı şeyler söylenmez. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 2 Mayıs 2024 #8 633034 dedi: Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı. Genişletmek için tıkla... Hayır yapıştırmaya falan çalışmayın 3 hafta olmuş zaten iade isteyin bence yada yenisiyle değiştirilmesini en mantıklısı.
633034 dedi: Daha alali 3-4 hafta oldu, topa da vurmadım ucu açıldı. Babam yapistirtmaya götürecek de, ise yarar mi? İade de kabul olmaz dedi giydim cunku bayağı. Genişletmek için tıkla... Hayır yapıştırmaya falan çalışmayın 3 hafta olmuş zaten iade isteyin bence yada yenisiyle değiştirilmesini en mantıklısı.