D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 28 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Pull & Bear'dan dün eşofman altı altım. Önünde sökük var hafif ama 1 kez giydim. İade edebilir miyim? Sorun olur mu?%
Merhaba arkadaşlar. Pull & Bear'dan dün eşofman altı altım. Önünde sökük var hafif ama 1 kez giydim. İade edebilir miyim? Sorun olur mu?%
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 566 Çözümler 8 28 Şubat 2022 #2 14 günlük iade süresini aşmadıysa iade edebilirsiniz aştıysa markanın inisiyatifine bağlı biraz.
D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 28 Şubat 2022 #3 mertinko dedi: 14 günlük iade süresini aşmadıysa iade edebilirsiniz aştıysa markanın inisiyatifine bağlı biraz. Genişletmek için tıkla... 1 gün olmadı daha ama etiketini falan çıkarmıştım giyeceğim için.
mertinko dedi: 14 günlük iade süresini aşmadıysa iade edebilirsiniz aştıysa markanın inisiyatifine bağlı biraz. Genişletmek için tıkla... 1 gün olmadı daha ama etiketini falan çıkarmıştım giyeceğim için.
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 566 Çözümler 8 28 Şubat 2022 #4 BURADAN iade politikası bölümünde okuduğuma bakacak olursam "Ürünler kusursuz durumda olmalı ve tüm etiketleri üzerinde olmalıdır." ibaresi yer alıyor. Sanırım iade almayabilirler.
BURADAN iade politikası bölümünde okuduğuma bakacak olursam "Ürünler kusursuz durumda olmalı ve tüm etiketleri üzerinde olmalıdır." ibaresi yer alıyor. Sanırım iade almayabilirler.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Sökük alan olduğu için ayıplı üründen dolayı değişim yapabilirsin. O marka çok sıkıntı çıkartmıyor genelde.
Sökük alan olduğu için ayıplı üründen dolayı değişim yapabilirsin. O marka çok sıkıntı çıkartmıyor genelde.
D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 28 Şubat 2022 #6 Benim arkadaşın pantolonu beyazlamıştı aldılar onu bakalım benimkini alırlar mı? Sizce alırlar mı? Son düzenleme: 28 Şubat 2022