TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Bu 2 ürün arasında kaldım. Farkları nedir? Hangisinj tercih etmeliyim laptop kullanıyorum. N11'den pullsar® pullwark bold | 2 gram | termal macun seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! Pullsar® Pullwark BOLD | 2 Gram | Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri Pullsar® Pullwark BOLD | 2 Gram | Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun - Fiyatı, Yorumları Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Bu 2 ürün arasında kaldım. Farkları nedir? Hangisinj tercih etmeliyim laptop kullanıyorum. N11'den pullsar® pullwark bold | 2 gram | termal macun seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! Pullsar® Pullwark BOLD | 2 Gram | Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri Pullsar® Pullwark BOLD | 2 Gram | Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun - Fiyatı, Yorumları Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.285 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Bold uzun süreler rende alan yükte kalan üst seviye sistemlerde yapı bozulması vs olmadan performansı sürdürmeyi vadediyor. Regular ise düşük ve yüksek sistemlerde maksimum performansı sağlamayı. Laptop bu ben olsam bold alırdım. Uygulaması biraz zor olur ama üzmez.
Bold uzun süreler rende alan yükte kalan üst seviye sistemlerde yapı bozulması vs olmadan performansı sürdürmeyi vadediyor. Regular ise düşük ve yüksek sistemlerde maksimum performansı sağlamayı. Laptop bu ben olsam bold alırdım. Uygulaması biraz zor olur ama üzmez.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Eylül 2023 #3 Regular olanını bir kişi incelemiş forumda. Kısa sürede sıcaklıkların geri yükseldiğini belirtmiş. Bold almak daha mantıklı olur bence. Shuichi Tatsuo dedi: Bold uzun süreler rende alan yükte kalan üst seviye sistemlerde yapı bozulması vs olmadan performansı sürdürmeyi vadediyor. Regular ise düşük ve yüksek sistemlerde maksimum performansı sağlamayı. Laptop bu ben olsam bold alırdım. Uygulaması biraz zor olur ama üzmez. Genişletmek için tıkla... Bold'un uygulaması zor değilmiş bu arada hocam. Regular kadar katı değil kıvamı. Son düzenleme: 5 Kasım 2023
Regular olanını bir kişi incelemiş forumda. Kısa sürede sıcaklıkların geri yükseldiğini belirtmiş. Bold almak daha mantıklı olur bence. Shuichi Tatsuo dedi: Bold uzun süreler rende alan yükte kalan üst seviye sistemlerde yapı bozulması vs olmadan performansı sürdürmeyi vadediyor. Regular ise düşük ve yüksek sistemlerde maksimum performansı sağlamayı. Laptop bu ben olsam bold alırdım. Uygulaması biraz zor olur ama üzmez. Genişletmek için tıkla... Bold'un uygulaması zor değilmiş bu arada hocam. Regular kadar katı değil kıvamı.