Pullsar Pullwark thermal macun farkı nedir?

Muhmmet.T

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4070
İşlemci
R9 7900X
Arctic Liquid Freezer II 360 sıvı soğutma kullanıyorum,
Önceden Kryonaut Extreme kullandım ve kasanın Max soğutma ayarları ile oyunlarda elde ettiğim derece 55 - 70 derece arası,
Benchmark stress test yaptığım zaman 92 dereceyi görüyor.
Düşünce olarak pullsar ıce Dragon veya Pullwark bold serisi daha yüksek iletkene sahip ama pek bir bilgi içeriği yok kullananlar varsa önerileri nedir?
Bu 3 thermal macun arasındaki fark ve kalite olarak değer mi Pullwark bold almaya? Bilgili kişilerden geri dönüş bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Hiçbir kayda değer inceleme bulamadım, ancak GPU için sipariş verdim bugün elime ulaşacak.

Aradaki farkı yazarım.

Hiçbir kayda değer inceleme bulamadım, ancak GPU için sipariş verdim bugün elime ulaşacak.

Aradaki farkı yazarım.

Nereye baksam farklı farklı thermal macunları denerler ama niyeyse bu macun için bir bilgi yok geri dönüşünüzü bekliyeceğim hocam teşekkürler.

Aradaki farkı yazarım.
İnceledinizmi?

Son düzenleme:
Nereye baksam farklı farklı thermal macunları denerler ama niyeyse bu macun için bir bilgi yok geri dönüşünüzü bekliyeceğim hocam teşekkürler.

İncelediniz mi?

Şu anda GPU için kullanıyorum, tam bir gün boyunca epey bir zorladım.

MX 6 ile açık ara fark yok, ancak pomp out ihtimali daha az.

Şu anda GPU için kullanıyorum, tam bir gün boyunca epey bir zorladım.

MX 6 ile açık ara fark yok, ancak pomp out ihtimali daha az.

Tahmininizce Kryonaut Extreme mi daha iyi gelir yoksa şu an aldıgınız mı?

Bir de sistemim 4070 Gaming X Trio ekran kartı oyun amaçlı kurdum ve nedense R9 7900X genel kullanım için darboğaz oluyor bana bu konuda da öneriniz nedir?

Hangi AMD işlemcisi seçmeliyim 0 darboğazsız ve şu anki duruma göre daha iyi verim alabilirim,
Monitörüm 2K IPS ona göre bir öneriniz varsa dedigim gibi işlemci şu an Kryonaut Extreme ile kasa ve sıvı soğutma Max ayarları ile 55-70 arası oyunlarda strees test de 90-92 dereceyi görüyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim hocam.

Kryonaut Extreme daha iyidir.

7900X ile 4070 gibi bir kartın darboğaz yapmasına imkan yok.

Soğutucunuz yeterli bu arada, macun yenilerseniz sorun olmaz.

Kryonaut Extreme daha iyidir.

7900X ile 4070 gibi bir kartın darboğaz yapmasına imkan yok.

Soğutucunuz yeterli bu arada, macun yenilerseniz sorun olmaz.

Cevabınız için teşekkürler hocam darboğaz sitesine baktıgımda daha öncesi ve dün de %30 darboğaz derdi ondan merak ettim bilgim olmadığından sormak istedim.

Cevabınız için teşekkürler hocam darboğaz sitesine baktıgımda daha öncesi ve dün de %30 darboğaz derdi ondan merak ettim bilgim olmadığından sormak istedim.

Emin olmamakla beraber 4090'ı bile darboğazsız çaliştirabileceğini düşünüyorum, işlemci ile ilgili performans derdiniz olmasın.

Baktıgım da 4070'e önerilenler hep 7800x3D vs. Gördüydüm ondan kafam karıştıydı açıklamanız için çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…