Merhaba arkadaşlar, şu an altımda Honda spacy 110 var (kuryelik yapmıyorum ) ve artık farkı deneyimler yaşamak istiyorum ve kendime farklı bir motor almaya karar verdim. Bayağı bir araştırdıktan sonra Pulsar'ı seçtim artıları/eksileri var mıdır?
Şu anki motorum otomatik fakat vitesli motor daha önce kullanmıştım tek sorun debriyajlı değildi fakat alışırım sanırsam.
CBR 125'de düşündüm fakat bana hiç hitap etmiyor çünkü 125'lik motora bildiğin 600-1000CC'lik motor gibi kalıp giydirmişler. Çirkin duruyor.
Ek olarak ybr 125'de düşündüm fakat sıfır motor almak istiyorum.
CBR 125 sıkıntısız bulmak çok zor (NS 200 fiyatına). NS 200 tercih edebilirsiniz bende de CF Moto 150 NK var hocam satıp RS 200 veya NS 200 alacağım nasipse. Bu arada ilk motorum da NS 150 idi. Kronik olarak krank kırma sorunu vardı ama ben hiç yaşamadım kullandığım süre boyunca ve NS kasasından memnun kaldım yakışıklılık konusunda.
Benim şahsi düşüncem sıfır fiyatlarını haketmeyen motosiklet grupları şahsen ben o kadar para versem canım yanar tabii ki bu durumlar tamamen ülkemizin saçma sapan ilişkilerine dayalı bu devirde her şey pahalı orası ayrı bir mevzu ama o fiyatlar verilip alınabilecek bir motosiklet değil saygılar.
Benim şahsi düşüncem sıfır fiyatlarını haketmeyen motosiklet grupları şahsen ben o kadar para versem canım yanar tabii ki bu durumlar tamamen ülkemizin saçma sapan ilişkilerine dayalı bu devirde her şey pahalı orası ayrı bir mevzu ama o fiyatlar verilip alınabilecek bir motosiklet değil saygılar.