Pulsar N125 alınır mı?

Piyuv775

Hectopat
Öncelikle hayır, NS125 değil N125 modelinden bahsediyorum. Görüntüsü hoşuma gitti ama motor gitmiyor diyenler var gerçekten gitmiyor mu? İnternette 115 de kesici yazan da var ama aynı şekilde yürümüyor diyen de var sizce alınır mı? 1.5 yıl kullanacağım A2 alınca CC yükselteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe limitiniz var mı? Başlangıç motoru olarak mı?

Bütçe limitiniz var mı? Başlangıç motoru olarak mı?

Bütçe limitim var. Başlangıç olarak alacağım. Daha önce Raider kullandığım oldu aynı kiloda olduğu için almak istiyorum. Alınır mı? Üst modelleri önermeyin lütfen NS125 alacak kadar bütçem yok.

Bütçeniz ne kadar?

Hocam sıfır alıp satarken değer kaybedeceğine, ikinci el Honda CBR, veya en kötü ihtimal bir Drift L alınabilir (ikinci el) satarken zarar etmezsiniz.

N125 almayın demenizin sebebi nedir? Değer kaybı ise Pulsar'ın piyasası canlı. Drifti 2 yıl kullanırsam elimde patlayacak başlangıç olarak da racing istemiyorum.

Yedek parça, usta bol alınabilir parça fiyatları ucuz eğer sıfır alıp rodaj çekerseniz güzel bir rodajla 120 görmeniz mümkün öteki türlü 125 CC motordan pek bir şey beklemek mümkün değil.

Yedek parça, usta bol alınabilir parça fiyatları ucuz eğer sıfır alıp rodaj çekerseniz güzel bir rodajla 120 görmeniz mümkün öteki türlü 125 CC motordan pek bir şey beklemek mümkün değil.

Hocam zaten maksat İstanbul'da şehir içi gezmek 2 yıla yakın kullanacağım üzmesini istemiyorum freni kampana imiş ama Honda Dio kullanıyorum o yüzden alışığım kampanaya.

Hocam zaten maksat İstanbul'da şehir içi gezmek 2 yıla yakın kullanacağım üzmesini istemiyorum freni kampana imiş ama Honda Dio kullanıyorum o yüzden alışığım kampanaya.

Yanlış hatırlamıyorsam msx ile çoğu şeyi aynı biraz bütçe ile disk çevirme imkanın var ama para harcamak istemiyorsan her işini görür İstanbul gibi bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…