Pulsar N125 alınır mı?

Hayır hantal degil gayet atik. Bizzat deneyimledim gayet kararlı.

Aldıysanız da hayirli olsun.

Hantaldan kastım tam gidişi değil hocam. N125, Raider gibi motosikletler full depo 130 kilo iken bu motor 160 küsur kilo oluyor. Bana başlangıç için ağır kaçacağını düşünmüştüm birkaç arkadaşımın NS125'ini de kullandım bu süre zarfında. Bir de 2025 modeller belki euro5+ yasası yüzündendir belki farklı sebeptendir eski serilere göre daha hantal kalıyor.

Evet yenileri eskiye gore hantal. Eski kullandim ben gidisi gercekten cok fena. Ama yerinizde olsam emin olun direkt voge alirdim.

Evet yenileri eskiye gore hantal. Eski kullandim ben gidisi gercekten cok fena. Ama yerinizde olsam emin olun direkt voge alirdim.

Hocam Pulsar'ı almak istememin bir sebebi de parça idi. Yoksa kafamda Raider de vardı ama Pulsar'ın ithalatçısı olan ekuralkan internet sitesinde en ufak contaya kadar satıyor. Yoksa voge 125 linklerde en iyi görünüş 125r modelinde son saniyeye kadar da kafamı kurcalamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…