Mesnevi
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bu sabah yaklaşık 1 ay önce aldığım N250 motorumu çalıştırmaya çalıştığımda marş almadı. Gece hava -3 -4 dereceleri gördü ve bu sebeple çalışmadığını düşünüyorum. Bu kanıya varmamdaki bir sebepte motoru vurdurmaya çalışırken bir iki tur marş aldı ancak çalıştırmaya yetmedi. Aksilik bir de bu işlemi yapmaya çalışırken motoru düşürdüm. İyi ki koruma demiri taktırmışım. Keşke gidon uçlarına da lastik gibi bir şey taksaydım çok ufak çizikler oldu. Buna ek telefonu da düşürdüm falan derken sabah benim için zehir oldu. Her neyse konumuza dönecek olursak öğle saatlerinde veya havanın ısındığını düşündüğümde tekrar çalıştırmayı deneyeceğim. Aküyü multimetreyle ölçtüğümde 12.05v değerlerini alıyordum. Araştırdığım kadarıyla kapalı durumda 12.6v üstünde olmalıymış. Bu tarz sorunların çözümü için utraı jstar mini 13000MAH 1000a jump starter almayı düşünüyorum. Bu jump starter aküye veya motora zarar verir mi? Akımı fazla gelir mi? Bu tarz bir şey kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Ayrıca gelişmeleri bu başlığın altında güncelleyeceğim. Umarım başkalarına da yardımcı olur.
Ayrıca gelişmeleri bu başlığın altında güncelleyeceğim. Umarım başkalarına da yardımcı olur.