sdti Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 125 CC motor alacağım okula gel git için. Hem ilk motorum olduğu için hem düşmem kalkmam olur diye düşünüp Çin ya da Hint motorlarına yönelmeye karar verdim. Pulsar NS 125 gözüme güzel geliyor. 2. el almayı planlıyorum sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
125 CC motor alacağım okula gel git için. Hem ilk motorum olduğu için hem düşmem kalkmam olur diye düşünüp Çin ya da Hint motorlarına yönelmeye karar verdim. Pulsar NS 125 gözüme güzel geliyor. 2. el almayı planlıyorum sizce alınır mı?
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2025 #2 Gayet güzel bir motor.
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.187 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #3 Alınabilir ABS'li modelini tercih et bir de şimdi cbs gibi bir saçmalığı çıkardı Bajaj.
sdti Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 Y.Can Aydın dedi: Alınabilir ABS'li modelini tercih et bir de şimdi cbs gibi bir saçmalığı çıkardı Bajaj. Genişletmek için tıkla... 2. el alma sebebimdir ABS'yi kaldırmaları. Bajaj neden böyle bir saçmalık yaptı ?
Y.Can Aydın dedi: Alınabilir ABS'li modelini tercih et bir de şimdi cbs gibi bir saçmalığı çıkardı Bajaj. Genişletmek için tıkla... 2. el alma sebebimdir ABS'yi kaldırmaları. Bajaj neden böyle bir saçmalık yaptı ?
Foxy1 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 sdti dedi: 2. el alma sebebimdir ABS'yi kaldırmaları. Bajaj neden böyle bir saçmalık yaptı ? Genişletmek için tıkla... 2025 abs modelini alabilirsin 140k gibi bir fiyatı var.
sdti dedi: 2. el alma sebebimdir ABS'yi kaldırmaları. Bajaj neden böyle bir saçmalık yaptı ? Genişletmek için tıkla... 2025 abs modelini alabilirsin 140k gibi bir fiyatı var.
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.187 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #6 sdti dedi: 2. el alma sebebimdir ABS'yi kaldırmaları. Bajaj neden böyle bir saçmalık yaptı ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok bir cbs'li ve abs'li model getirdiler 2025 model iki tane.Maliyet düşürmeleri olabilir kanatimce.
sdti dedi: 2. el alma sebebimdir ABS'yi kaldırmaları. Bajaj neden böyle bir saçmalık yaptı ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok bir cbs'li ve abs'li model getirdiler 2025 model iki tane.Maliyet düşürmeleri olabilir kanatimce.