Merhaba iyi sosyaller.
Şu an Pulsar NS 125 ve GSX-R 125 arasında kaldım. Şehir içi kullanacağım. Arıza vb. işlerle uğraşmak istemem. Hangisini almam daha mantıklı? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Merhaba iyi sosyaller.
Şu an Pulsar NS 125 ve GSX-R 125 arasında kaldım. Şehir içi kullanacağım. Arıza vb. işlerle uğraşmak istemem. Hangisini almam daha mantıklı? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Suzuki'nin fiyatına iki tane Pulsar alabiliyorsunuz iki motoru kıyaslamanız yanlış. Suzuki daha mantıklı ve daha kaliteli fakat şehir içi Racing tip motor önerileceğini sanmıyorum yorulursunuz.
Suzuki fiyatı 2 kat pahalı. Amacınız arıza çıkartmasın, fiyatı ucuz olsun, uzun yıllar kullanmak istiyorum ise NS125 gayet iyi, parçası ucuz ve kolay bulunuyor zaten NS200 ile aynı kasa.
Suzuki'nin fiyatına iki tane Pulsar alabiliyorsunuz iki motoru kıyaslamanız yanlış. Suzuki daha mantıklı ve daha kaliteli fakat şehir içi racing tip motor önerileceğini sanmıyorum yorulursunuz.
Yani arada bir uzun yol ve okula gidip geleceğim. Taksitli alım benim için önemli. Pulsar NS125'i alırken, peşin fiyatı 117.650 TL iken 12 ay taksitli fiyatı 155.000 TL oluyor. Fakat Suzuki'de peşin fiyatına 12 ay taksit yapılıyor.
Bütçem var, 2 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum Allah nasip ederse. Birkaç arkadaşım, bazı parçaların motordan pahalı olduğunu söyledi. Doğru mudur sizce?